Patagonia Mens Bivy Down Jacket, Mohave Khaki

Patagonia Mens Bivy Down Jacket er en utrolig varm og holdbar dunjakke, der er udstyret med 800 fill power dun til at sikre, at du kan holde dig selv varm. Jakken er syet i et slidstærkt RIP stop nylon materiale, som er vandafvisende og meget holdbart. Jakken har gennemgået et DWR-behandling, så den er modstandsdygtig overfor regn og sleet. For at sikre optimal komfort, har jakken en konturkrave, som sikrer at kulden ikke rammer hagen. Dette gør den velegnet til både kolde og trækfulde dage. Jakken har to kammerlommer, hvor du kan opbevare dine småting. Den kommer i Mohave Khaki farve, og er den perfekte jakken til, dem som ønsker at holde sig varme i det kolde vejr.

Patagonia Mens Bivy Down Jacket, Mohave Khaki
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Patagonia
EAN: 191743317781
Varenummer (SKU): 9613601524733475 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Patagonia´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Patagonia Mens Bivy Down Jacket, Mohave Khaki

Er du på udkig efter nyt Dunjakker grej til den næste outdoor-oplevelse? Så er Patagonia Mens Bivy Down Jacket, Mohave Khaki fra brandet Patagonia øjensynligt det helt rette for dig. Med Patagonia Mens Bivy Down Jacket, Mohave Khaki er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Patagonia Mens Bivy Down Jacket, Mohave Khaki i prisklassen fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Patagonia Mens Bivy Down Jacket, Mohave Khaki på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

191743317781