Viser alle 20 resultater

 • BioLite FirePit+

  BioLite FirePit+

  2.799 kr.

  Med denne intet mindre end geniale FirePit+ fra BioLite kan du nyde varmen, lugten, den knitrende ild og opleve hyggen ved et rigtigt bål uden den irriterende røg!FirePit+ er en opgradering af den prisvindende FirePit, og opgraderingen består af et forbed

 • Robens Lassen Grill Trivet Combo S

  Robens Lassen Grill Trivet Combo S

  182 kr.

  Få det maksimale ud af dit bål eller bålfad med denne fikse Lassen Grill Trivet Combo S fra danske Robens! Lassen Grill Trivet Combo S er nemlig en rigtig smart sammenklappelig grillrist, der er fremstillet af rustfrit stål, som holder til en hårdhændet behandling. Oplev den ultimative båloplevelse med dette praktiske og holdbare produkt!

 • Stabilotherm Large BBQ Grid

  Stabilotherm Large BBQ Grid

  288 kr.

  Få det maksimale ud af dit bål eller bålfad med denne fikse Large BBQ Grid fra svenske Stabilotherm! Den smarte sammenklappelige grillrist er fremstillet af rustfrit stål, der holder til en hårdhændet behandling. Perfekt til professionelle grillentusiaster!

 • Winnerwell Large Flat Firepit

  Winnerwell Large Flat Firepit

  718 kr.

  Dette unikke og patenterede Winnerwell Large Flat Firepit er et uhyre robust, kompakt og transportabelt bålfad, der nemt og hurtigt kan gøres klar til brug. Uanset om du er på tur i det fri eller hjemme på terrassen, kan du bruge det som et klassisk bålfad eller i kombination med andre funktioner. Med dette professionelle bålfad kan du skabe en hyggelig atmosfære og nyde varmen fra flammerne.

 • Feuerhand - Tyropit bålfad

  Feuerhand – Tyropit bålfad

  2.899 kr.

  Med Tyropit Fire Bowl spreder du bålromantik i din have til hyggelige sammenkomster og specielle øjeblikke omkring de knitrende flammer. Feuerhand har designet denne bålfade med en højkvalitets rustfrit stålkrop, der beskytter fadet og giver praktisk talt røg- og sodfri forbrænding. Denne bålfade er den perfekte ekstra følgesvend til enhver udendørs begivenhed. Dens solide konstruktion sikrer, at det står stabilt og holdbart. Med Tyropit Fire Bowl kan du nyde et uforglemmeligt bål i flere timer uden at bekymre dig om sikkerhed.

 • Petromax Transport Bag for Griddle and Fire Bowl fs48

  Petromax Transport Bag for Griddle and Fire Bowl fs48

  269 kr.

  Her får du tasken der kan holde sammen på til bålfad, så du altid får ben med hjem og ud. Hurtig levering af dansk webshop

 • Petromax Transport Bag for Griddle and Fire Bowl fs56

  Petromax Transport Bag for Griddle and Fire Bowl fs56

  349 kr.

  Her får du tasken der kan holde sammen på til bålfad, så du altid får ben med hjem og ud. Hurtig levering af dansk webshop

 • Petromax Dutch Oven Table FE45

  Petromax Dutch Oven Table FE45

  924 kr.

  Med dette stabile og meget robuste Dutch Oven Table FE45, som er fremstillet af stål, kan du nemt og problemfrit på samme tid stå med op til tre små ‘dutch ovens’ på den 45 x 45 cm. store overflade, hvorpå du optænder dit ved eller kulstykker.Arbejdshøjde

 • Petromax Fire Anchor

  Petromax Fire Anchor

  1.000 kr.

  Petromax Fire Anchor er den perfekte løsning til at skabe et stabilt fundament for dit bålfad, lejrbål eller grill. Dette sæt af jordspyd har en totallængde på 103 cm, hvor 20 cm stikkes ned i jorden for at sikre stabilitet, efterlade din bålplads sikker og klar til brug. Det professionelle Petromax Fire Anchor-sæt er et must-have for alle, der elsker at nyde deres campingferie.

 • Petromax Cooking Tripod

  Petromax Cooking Tripod

  517 kr.

  Petromax Cooking Tripod Bålstativ med 3 teleskopiske ben, krog i toppen, og en kæde der gør det nemt at justere højden. 3-fods konstruktionen er nem at justere perfekt til at passe både over små eller store Lejrbål, eller få til at stå over et bålfad

 • Petromax - Bålfad, 56 cm

  Petromax – Bålfad, 56 cm

  887 kr.

  Bålfadet fra Petromax kan både anvendes som stegeplade ved at tænde bål under det eller som bålfad ved at tænde bål oveni fadet.

 • Petromax - Bålfad, 38 cm

  Petromax – Bålfad, 38 cm

  699 kr.

  Bålfadet fra Petromax kan både anvendes som stegeplade ved at tænde bål under det eller som bålfad ved at tænde bål oveni fadet.

 • Robens Timber Mesh Grill L

  Robens Timber Mesh Grill L

  458 kr.

  Robens Timber Mesh Grill L giver dig et professionelt og miljøvenligt alternativ til bålstedet. Denne kompakte løsning har alsidige grillriste, der åbner for en lang række af anvendelsesmuligheder. De sammenklappelige riste kan let foldes sammen og slås op igen, hvilket gør det perfekt til at medbringe på campingtur og andre udendørsaktiviteter. Robens Timber Mesh Grill L er et must-have værktøj, der er nemt at transportere og opbevare, og som vil gøre enhver båloplevelse til en sikker og miljøvenlig succes.

 • Feuerhand Pyron Fire Barrel

  Feuerhand Pyron Fire Barrel

  1.994 kr.

  Denne Pyron Fire Barrel fra tyske Feurhand er en solid båltønde af rustfrit stål, som sikrer en naturlig og effektiv varmeudvikling og optimal brænding. Den dobbeltvæggede konstruktion sikrer en sikker og stabil bålplads, og det udsøgte design gør det til det perfekte valg til hyggelige aftener hjemme eller på terrassen. Med Pyron Fire Barrel får du et sikkert og slående bålfad, som vil skabe et smukt og romantisk øjeblik omkring åben ild.

 • Bo-Camp bålfad

  Bo-Camp bålfad

  334 kr.

  Stilfuldt bålfåd med rist fra Bo-Camp.

 • Petromax Transport Bag for Griddle and Fire Bowl fs38

  Petromax Transport Bag for Griddle and Fire Bowl fs38

  184 kr.

  Her får du tasken der kan holde sammen på til bålfad, så du altid får ben med hjem og ud. Hurtig levering af dansk webshop

 • Robens Lassen Grill Trivet Combo L

  Robens Lassen Grill Trivet Combo L

  284 kr.

  Få det maksimale ud af dit bål eller bålfad med denne fikse Lassen Grill Trivet Combo L fra danske Robens!Lassen Grill Trivet Combo L er nemlig en rigtig smart sammenklappelig grillrist, der er fremstillet af rustfrit stål, som holder til en hårdhændet be

 • Winnerwell X-Large Flat Firepit

  Winnerwell X-Large Flat Firepit

  1.342 kr.

  Winnerwell X-Large Flat Firepit er det perfekte valg til glade stunder med familie og venner. Det er robust, kompakt og transportabelt, så du kan tage det med dig når som helst, hvor som helst. Det har et patenteret design, der gør det let at sætte op og anvende. Det er perfekt til at lave fx bål eller koge mad. Det er den perfekte løsning til at nyde en hyggelig stund sammen. Få den fantastiske Winnerwell X-Large Flat Firepit og nyd den naturlige varme og atmosfære fra et ægte ildsted!

 • Petromax Griddle & Fire Bowl FS48

  Petromax Griddle & Fire Bowl FS48

  791 kr.

  Petromax Griddle & Fire Bowl FS48 er en robust og højtydende bålpande, som er fremstillet af robust pladestål. FS48 har en høj kvalitet, som giver en meget høj varmeeffektivitet og en kraftig kant, der kan holde på varmen. FS48 er det perfekte valg for professionelle og er designet til enkel betjening, så du kan få mest muligt ud af din madlavning. Bålpanden er ideel til større mængder madlavning og er det bedste valg for dem, der ønsker kvalitet og lang levetid.

 • Petromax Dutch Oven Table FE90

  Petromax Dutch Oven Table FE90

  1.118 kr.

  Med Petromax Dutch Oven Table FE90 får du et stærkt og robust stålbord, der gør det nemt og problemfrit at på samme tid have op til tre små ‘dutch ovens’ parat på den 45 x 90 cm. store overflade. Bordet er perfekt til optænding af træ eller kulstykker og har en professionel arbejdshøjde. Giv din madlavning det perfekte setup med Dutch Oven Table FE90 fra Petromax.