Viser alle 12 resultater

 • MSR Fuel Bottle 0.591

  MSR Fuel Bottle 0.591

  167 kr.

  Brændstofflaskerne fra MSR (Mountain Safety Research) er designet, så de nøjagtigt passer til pumperne på de respektive multibrændere fra MSR. Hermed er det nemt at opnå det rette tryk i flasken, som får din brænder til at køre som den skal.Denne flaske p

 • Trangia brændstofflaske 0,5 liter

  Trangia brændstofflaske 0,5 liter

  119 kr.

  Tag stilling til, hvilken flaske størrelse der vil være den rigtige til dit behov Vælg mellm 0,3 liter, 0,5 liter eller 1,0 liter

 • Trangia brændstofflaske 0,3 liter

  Trangia brændstofflaske 0,3 liter

  109 kr.

  Tag stilling til, hvilken flaske størrelse der vil være den rigtige til dit behov Vælg mellm 0,3 liter, 0,5 liter eller 1,0 liter

 • Trangia brændstofflaske 1,0 liter

  Trangia brændstofflaske 1,0 liter

  129 kr.

  Tag stilling til, hvilken flaske størrelse der vil være den rigtige til dit behov Vælg mellm 0,3 liter, 0,5 liter eller 1,0 liter

 • Trangia Roll Top Bag Stove 25 Roll Top Bag Stove Black

  Trangia Roll Top Bag Stove 25 Roll Top Bag Stove Black

  300 kr.

  Kan rumme Trangia sæt model 25 og brændstofflaske eller andet tilbehør.

 • Trangia Roll Top Bag Stove 25 Roll Top Bag Stove Olive

  Trangia Roll Top Bag Stove 25 Roll Top Bag Stove Olive

  300 kr.

  Kan rumme Trangia sæt model 25 og brændstofflaske eller andet tilbehør.

 • Primus Fuel Bottle 0.6

  Primus Fuel Bottle 0.6

  157 kr.

  Den ultralette Primus Fuel Bottle 0.6 er fremstillet af ekstruderet aluminium og er lakeret indvendigt for at sikre, at brændstoffet holdes på et højt niveau. Flasken er lavet i ét stykke, så man ikke skal bekymre sig om, at benzinbrænderens pumpe river gevindet ud af flasken ved højt tryk. Flasken er let, nem at transportere og sikrer brændstoffet i længere tid, så du kan nyde din campingtur. Primus Fuel Bottle 0.6 er den perfekte løsning til et problemfrit og sikkert transport af brændstoffet.

 • Primus Omni Lite Ti Multi-Fuel

  Primus Omni Lite Ti Multi-Fuel

  1.999 kr.

  Primus Omni Lite Ti Multibrændselsovn er udstyret med en letvægtsbrændstofflaske og ErgoPump, der giver dig mulighed for at nyde et øjeblik af frihed og fritid uden at skulle opgive komforten. Denne letvægtsbrændstofflaske gør det muligt at tage ovnen med på rejse, så du kan få størst mulig nydelse af de skønne udendørs øjeblikke. Med en kombination af stil og funktion, giver OmniLite Ti dig mulighed for at komme hurtigt og let i gang med dit næste eventyr. Dens avancerede design giver den ønskede kraft til at nyde et øjeblik af frihed og fritid uden at skulle opgive komforten.

 • Primus Fuel Bottle 0.35

  Primus Fuel Bottle 0.35

  143 kr.

  Den ultralette Primus Fuel Bottle 0.35 er fremstillet af ekstruderet aluminium og er designet med ét stykke, så du kan undgå at risikere, at benzinbrænderens pumpe river gevindet ud af flasken ved højt tryk. Flasken er lakeret indvendigt for at forhindre oksidering og rust og har en kapacitet på 0.35 liter. Den fylder kun lidt, så den er nem at transportere og har en sikker låsning for sikkerhed. Primus Fuel Bottle 0.35 er det perfekte valg til aktive udendørsentusiaster. Den har en letvægtskonstruktion og er robust og holdbar.

 • MSR Fuel Bottle 0.325

  MSR Fuel Bottle 0.325

  158 kr.

  MSR Fuel Bottle 0.325 er den perfekte løsning til opbevaring af brændstof, når du er på farten. Den robuste flaske er lavet af rustfrit stål og har en hætte, der sikrer en lufttæt forsegling. Den nøjagtige pasform gør det nemt at opnå det rette tryk i flasken, og sikrer at din brænder kører optimalt. Flasken er let og holdbar, så du kan medbringe den, uanset hvor du skal hen. Pålidelig og praktisk – MSR Fuel Bottle 0.325.

 • MSR DragonFly® Combo

  MSR DragonFly Combo Benzinbrænder

  1.538 kr.

  MSR DragonFly® Combo er udviklet til professionelle brugere. Den yderst præcise simrefunktion og den store pålidelighed gør denne Combo-pakning perfekt til professionelle brugere. Med denne pakning får du en brændstofflaske fra det anerkendte mærke MSR® (Mountain Safety Research). Ergonomisk design, lave vægt og en enkel, intuitiv betjening, gør at du har et sikkert og brugervenligt alternativ til de traditionelle brændstofflasker. Denne Combo-pakning er produceret af MSR® i USA, og er dermed af højeste kvalitet og pålidelighed.

 • Primus OmniFuel II & Bottle

  Primus OmniFuel Multibrænder inkl. Flaske & Etui

  1.576 kr.

  Primus leverer denne OmniFuel Stove incl. Bottle & Pouch med en 0,6 liters brændstofflaske og et slidstærkt opbevaringsetui. Den prisvindende OmniFuel Stove incl. Bottle & Pouch er Primus’ mest avancerede multibrænder. Denne fyr er et fremragende eksempel på hvordan man kombinerer professionel præcision, styrke og pålidelighed. Multibrænderen kan bruges på alle typer brændstof, herunder benzin, kerosin, diesel og gasolie, så du kan tage den med dig på alle eventyr. Med sin robuste konstruktion er denne brændstofflaske designet til at modstå al slags vejr og har en ekstra stor brænder, der giver en jævn og effektiv forbrænding. Perfekt til et godt og jævnt kog, uanset hvor du er.