Viser alle 10 resultater

 • Kampa Dream dobbelt feltseng

  Kampa Dream dobbelt feltseng

  1.098 kr.

  Dobbelt feltseng til 2 personer. Mål: L: 193 x B: 130 x H: 48 cm.

 • Kampa Dream feltseng Dream XL

  Kampa ‘Dream’ feltseng Dream XL

  699 kr.

  Vælg mellem to forskellige størrelser.

 • Nordisk Rold Wooden Bed

  Nordisk Rold Wooden Bed

  1.443 kr.

  Oplev komfort og stil med Nordisk Rold Wooden Bed! Dette foldbare sovemøbel fra Nordisk er det perfekte supplement til dit store Nordisk-telt og giver dig mulighed for at få den luksuriøse komfort, som du ønsker, når du tager på camping. Den er lavet af hårdttræ og er designet med en stilfuld og moderne udseende, der passer perfekt sammen med dit Nordisk-telt. Den er nem at slå op og ned, så du kan komme væk hurtigt og nemt, når det er tid til at komme videre. Nordisk Rold Wooden Bed er det perfekte valg, når du ønsker at få det bedste ud af dine campingoplevelser.

 • Grand Canyon Topaz Camping Bed Medium

  Grand Canyon Topaz Camping Bed Medium

  533 kr.

  Gør sovekabinen i dit familietelt eller dit store gruppetelt til et behageligt sted at sove med denne Topaz Camping Bed Medium fra Grand Canyon. Køb denne seng og nyd god komfort og støtte fra den forstærkede aluminiumsramme og de robuste sengebunde. Sengetøjet glider let på topmadrassen og er fyldt med åndbart og slidstærkt materiale, der er let at rengøre og vedligeholde. Ønsker du at gøre soveområdet i dit telt endnu mere behageligt? Topaz Camping Bed Medium er svaret!

 • Robens Outpost Low Bed

  Robens Outpost Low Bed

  806 kr.

  Robens Outpost Low Bed er den perfekte feltseng til alle campingture. Den kombinerer komfort og lav vægt i et lille pakkevolumen, så du ikke skal belaste din rygsæk unødigt. Sengen er designet med en støttende ramme, som sikrer, at du ikke ligger direkte på jorden, men i stedet får en behagelig overnatning. Det åndbare materiale gør sengen ekstra komfortabel og sikrer, at du ikke sveder, når du sover. Robens Outpost Low Bed er en professionel feltseng, der sikrer god komfort og høj kvalitet til din næste campingtur.

 • Robens Settler Bed

  Robens Settler Bed

  779 kr.

  Gå ikke glip af den perfekte nats søvn! Robens Settler Bed er et højkvalitets felt, som giver dig den ultimative komfort og støtte. Det lave vægt og kompakte pakkevolumen gør det meget let at transportere, og det er let at sætte op og tage ned igen. Med Robens Settler Bed, kan du sove godt uanset hvor du er, uden at gå på kompromis med liggekomforten. Nyd den behagelige følelse af at sove på en tryg, stabil seng, og oplev det bedste af det bedste.

 • Nordisk Marselis Wooden Bed

  Nordisk Marselis Wooden Bed

  4.177 kr.

  Made in Denmark!Klassisk dansk 60’er design til moderne glamping!Denne utrolig lækre Marselis Wooden Bed fra Nordisk trækker i sandhed på den danske designarv. Designet og fremstillet i Danmark og håndværksmæssigt utrolig smuk og gennemført.Kendetegnende

 • Grand Canyon Topaz L feltseng Falcon

  Grand Canyon Topaz L feltseng Falcon

  799 kr.

  Ekstra lang feltseng i robust design. L:210 x B:64 x H:42 cm. Max. belastning: 150 kg.

 • Grand Canyon Topaz L feltseng Dark Blue

  Grand Canyon Topaz L feltseng Dark Blue

  799 kr.

  Ekstra lang feltseng i robust design. L:210 x B:64 x H:42 cm. Max. belastning: 150 kg.

 • Topaz L feltseng cover

  Topaz L feltseng cover

  319 kr.

  Vendbart betræk til Topaz L feltseng.