Viser alle 6 resultater

 • Salomon Everyday Low 3-pack, black-36-38 - Sokker

  Salomon Everyday Low 3-pack, Sort-36-38 – Sokker

  79 kr.

  Lave hverdagssokker med flad tåsøm, høj åndbarhed og forstlærket hæl. Indhold: 3 par.

 • SmartWool Everyday Solid Rib Crew

  SmartWool Everyday Solid Rib Crew

  151 kr.

  SmartWool Everyday Solid Rib Crew er en sand klassiker af en sok, der burde findes i enhver mands klædeskab. Den specielle ribstruktur i skaftet og ud over vristen sikrer en uovertruffen pasform. Med den bløde og lækre SmartWool mod huden er disse sokker perfekte til hverdagsbrug.

 • SmartWool Everyday Stitch Stripe Crew

  SmartWool Everyday Stitch Stripe Crew

  134 kr.

  Denne SmartWool Everyday Stitch Stripe Crew er en professionel hverdagssok, der kombinerer komfort, slidstyrke og stil. En kvindespecifik sok, der garanterer en sublim pasform og komfort hele dagen lang. Fremstillet af ansvarligt fremskaffet merinould for en bæredygtig tilgang til mode.

 • SmartWool Everyday Joviansphere Crew

  SmartWool Everyday Joviansphere Crew

  141 kr.

  SmartWool Everyday Joviansphere Crew er en ekstraordinær luksuriøs beklædningsgenstand. Den er lidt tykkere og lunere end andre populære modeller. Denne hverdagssok er udstyret med Ultra Comfy™-funktioner, herunder ekstra polstring på trådene, der sikrer, at den holder dig lun og komfortabel hele dagen. Med et professionelt design er SmartWool Everyday Joviansphere Crew den perfekte sok til det moderne liv.

 • SmartWool Everyday Margarita Crew

  SmartWool Everyday Margarita Crew

  143 kr.

  Made in USA!Rent teknisk måske ikke et revolutionerende produkt, men ikke desto mindre kan man med den tynde SmartWool Everyday Margarita Crew kombinerer det moderigtige med SmartWools helt enestående komfort!Denne populære Everyday Margarita Crew tilhøre

 • SmartWool Everyday Anchor Line Crew

  SmartWool Everyday Anchor Line Crew

  145 kr.

  Made in USA!SmartWool Everyday Anchor Line Crew er en sand klassiker af en sok, der burde findes i en hver mands klædeskab. Den specielle ribstruktur øverst i skaftet og omkring foden sikrer uovertruffen pasform og den bløde og lækre SmartWool ind mod hud