Viser alle 4 resultater

 • Nordisk Mos Down Slippers

  Nordisk Mos Down Slippers

  221 kr.

  Nordisk Mos Down Slippers er en anelse lavere end de populære Mos Down Shoes, men den er på samme måde en utrolig lækker og lun, dunfyldt indesko, der er skøn at trække på efter en lang dag på ski, som varmeforstærker til fusserne i soveposen eller til al

 • Helsport Bivy Shoes

  Helsport Bivy Shoes

  445 kr.

  Få dine fødder varme og hyggelige med Helsport Bivy Shoes! Disse praktiske sko kan bruges overalt – fra bivuakken til vinterfjeldet. Perfekte til at holde dine fødder varme, uanset hvor du er! Køb dem nu og nyd komforten og varmen!

 • Montane Icarus Hut Boot Style Slippers

  Montane Icarus Hut Boot Style Slippers

  441 kr.

  Den fiberforede og fantastisk lette og kompakte Montane Icarus Hut Boot Style Slipper er en professionel løsning til trætte fødder efter en lang dag på fjeldet eller klatrevæggen. Perfekt til at holde varmen i soveposen og sikre en god nattesøvn. Gør dig klar til komfort og varme med disse slidstærke sutsko.

 • Nordisk Hermod Down Shoes

  Nordisk Hermod Down Shoes

  221 kr.

  Nordisk har med Hermod Down Shoes skabt et par lækre og lune indesko, der sikrer komfort og varme efter en dag på ski. De er fyldt med behagelig dun, der føles skønt mod fødderne og holder det kolde ude. Dette par moderne og funktionelle indesko giver de perfekte rammer for en god og varm aften indendørs. Med disse sko kan du nyde godt af den nordiske komfort og kvalitet.