Viser alle 71 resultater

 • Petromax Reflector Oven

  Petromax Reflector Oven

  194 kr.

  I denne sammenfoldelige og kompakte Petromax Reflector Oven kan du nemt tilberede brød, pizza, rundstykker, fisk, kød og fjerkræ takket være den indirekte varme og den veludnyttede reflektion af varmen fra fx bålet. Samtidig kan du tilberede andre retter

 • Robens Carson Dutch Oven 8.2L

  Robens Carson Dutch Oven 8.2L

  472 kr.

  Robens Carson Dutch Oven 8.2L er en kraftig og rummelig støbejernsgryde med tre ben, som både kan bruges som gryde og som ovn, når den placeres direkte i bålet. Disse tre ben gør desuden, at flere ovne kan placeres ovenpå hinanden, hvis flere retter på sa

 • Håndtaske Raffia strå med kort håndtag, lynlåslukning og foring

  Håndtaske Raffia strå med kort håndtag, lynlåslukning og foring

  699 kr.

  Dejlig sommertaske i ægte strå/bast fra Raffia palmen, som er kendt for smidighed og slidstyrke. Tasken er beklædt indvendigt med bomuldsfor. Foret er forsynet med lynlåslukning for oven, så nysgerrige ikke kan kigge og pille i tasken. Tasken har korte hå

 • Westin W6 Street 200F, matte black - lb brown, lm yellow, ar green - Fiskebriller

  Westin W6 Street 200F, matte Sort – lb Brun, lm Gul, ar Grøn – Fiskebriller

  699 kr.

  Solbriller der kombinerer avanceret teknologi med bæredygtige materialer, som oven i købet er flydende.

 • Westin W6 Street 200F, matte black - lb grey blue, ar purple - Fiskebriller

  Westin W6 Street 200F, matte Sort – lb Grå Blå, ar Lilla – Fiskebriller

  699 kr.

  Solbriller der kombinerer avanceret teknologi med bæredygtige materialer, som oven i købet er flydende.

 • Robens Carson Dutch Oven 11.3L

  Robens Carson Dutch Oven 11.3L

  704 kr.

  Den store Robens Carson Dutch Oven 11.3L er en kraftfuld og rummelig støbejernsgryde med tre ben, der kan bruges som gryde og ovn i én. Perfekt til professionelle udendørs kokke. Med mulighed for stable flere ovne for effektiv madlavning. Kvalitet og funktionalitet i ét produkt.

 • Petromax Dutch Oven FT9 Plane Bottom

  Petromax Dutch Oven FT9 Plane Bottom

  718 kr.

  Den originale Petromax Dutch Oven er ideel til professionel madlavning og bagning i det fri eller i ovnen derhjemme. Støbejernsgryder har eksisteret siden det 18. århundrede, og selv på det tidspunkt blev de unikke egenskaber ved støbejernet i høj grad værdsat. Med denne Petromax Dutch Oven FT9 Plane Bottom kan du opleve den ægte fornemmelse af traditionel madlavning.

 • Petromax Dutch Oven FT9

  Petromax Dutch Oven FT9

  678 kr.

  Den originale Petromax Dutch Oven er ideel til professionel madlavning og bagning i det fri eller i ovnen derhjemme. Støbejernsgryder har eksisteret siden det 18. århundrede, og selv på det tidspunkt blev de unikke egenskaber ved støbejernet i høj grad værdsat. Med denne professionelle Petromax Dutch Oven kan du skabe lækre måltider med autentisk smag og kvalitet.

 • Vortex Optics - Crossfire HD 8x42 & 10x42

  Vortex Optics – Crossfire HD 8×42 & 10×42

  1.799 kr.

  Vortex Optics – Crossfire HD 8×42 & 10×42 er den ultimative kikkert til en overkommelig pris! Med fasekorrigeret optik og livsvarig garanti får du en fantastisk oplevelse. Inkluderet GlassPak taske med harness strap for ekstra bekvemmelighed. Køb nu og oplev verden med klarhed og skarphed!

 • Robens Carson Baking Tin

  Robens Carson Baking Tin

  175 kr.

  Denne Carson Baking Tin er det perfekte valg, når der over åben ild – eller derhjemme, for den sags skyld – skal bages muffins, boller eller æg. Brug den alene eller nede i en dutch oven.Carson Baking Tin er fremstillet af tykt og robust støbejern, som

 • Omnia Silicone Mold Classic

  Omnia Silikoneform Classic

  161 kr.

  Få den perfekte madlavning med Omnia Silicone Mold Classic! Skræddersyet til din Omnia Stovetop Oven, denne Silicone Mold 2.0 sikrer, at dine retter ikke brænder på. Med fremragende slip let-egenskaber er denne silikoneform et must-have for professionel madlavning!

 • Omnia Baking Rack

  Omnia Bagerist

  98 kr.

  Få mest muligt ud af din Omnia Stovetop Oven med dette professionelle Omnia Baking Rack! Med denne ovnrist kan du nemt bage forskellige lækre bake off-brød som miniflutes og croissanter. Ovnristen gør det også nemt at lave sprøde pomfritter og bagte kartofler. Gør din morgenmad og brødoplevelse endnu bedre med dette populære tilbehør!

 • Petromax Loaf Pan with Lid K4

  Petromax Loaf Pan with Lid K4

  368 kr.

  Opdag Petromax Loaf Pan with Lid K4 – det essentielle værktøj til dit køkken! Med støbejernets fremragende egenskaber kan du nemt lave saftige kager, friskbagt brød og lækre gryderetter. Skab professionelle måltider med denne alsidige og holdbare pande!

 • Origin Outdoors 'Grapen' Dutch Oven Model 6

  Origin Outdoors ‘Grapen’ Dutch Oven Model 6

  596 kr.

  Denne bålgryde er ideel til udendørs madlavning. Vælg mellem 2 modeller.

 • Petromax Loki Flue Section with Damper 41 cm

  Petromax Loki Flue Section with Damper 41 cm

  228 kr.

  Opgrader din Petromax Loki 2 Camping Stove & Tent Oven med dette professionelle Petromax Loki Rørstykker med Spjæld på 41 cm. Skab den perfekte skorstenhøjde til dit store telt og nyd effektiv varme og madlavning under alle forhold. Kvalitetsdesignet til din ultimative udendørs oplevelse!

 • Winnerwell Fastfold Oven

  Winnerwell Fastfold Oven

  808 kr.

  Med Winnerwell Fastfold Oven kan du nemt og professionelt udnytte varmen fra din brændeovn til at bage eller stege. Denne kompakte og foldbare ovn passer perfekt til Winnerwell brændeovne og giver dig mulighed for at lave mad næsten som derhjemme. Overrask dine familie og venner med lækre pizzaer og imponer dem med dine kulinariske færdigheder.

 • Petromax Tent Kit for Loki

  Petromax Tent Kit for Loki

  643 kr.

  Med dette udtag kan du lede skorstenen på din Loki Camping Stove & Tent Oven ud gennem nærmest alle typer af teltoversejl og tarps.Modsat Shed Roof Kit for Loki er dette udtag ikke fleksibelt i bundpladen.Udtaget monteres til permanent fastgørelse.Tra

 • Petromax Dutch Oven FT18

  Petromax Dutch Oven FT18

  1.158 kr.

  Petromax Dutch Oven FT18 er en højkvalitets støbejernsgryde, der giver dig mulighed for at nyde god mad i det fri eller i din egen ovn. Det er den originale Dutch Oven, og den har eksisteret siden det 18. århundrede. Støbejernsgryder har i mange år været uundværlige i køkkener over hele verden, da de unikke egenskaber ved støbejern giver yderst professionelle resultater hver gang. Denne Petromax Dutch Oven FT18 er ideel til madlavning og bagning og garanterer perfekte resultater.

 • Petromax Dutch Oven FT4.5 Plane Bottom

  Petromax Dutch Oven FT4.5 Plane Bottom

  524 kr.

  Petromax Dutch Oven FT4.5 Plane Bottom er det ideelle valg for professionelle, der ønsker at udfolde deres madlavnings- og bagningsevner. Det originale støbejernsgryde har en god varmefordeling og kan anvendes til madlavning og bagning både udendørs og indendørs. Den er perfekt til langsomme retter, da Petromax Dutch Oven bevarer varmen godt. Med en lang historie tilbage til det 18. århundrede, nyder denne Petromax Dutch Oven stor popularitet blandt professionelle madlavningsentusiaster.

 • Petromax Dutch Oven FT6 Plane Bottom

  Petromax Dutch Oven FT6 Plane Bottom

  608 kr.

  Petromax Dutch Oven FT6 Plane Bottom er en robust og holdbar støbejernsgryde, der har været kendt og foretrukket i årtier. Denne kvalitetsstøbejernsgryde har en jævn bund, der fordeler varmen ensartet og sikrer optimale resultater. Den har også et kraftigt låg, der lukker godt om gryden og skaber et lufttæt rum, der holder på smag og aroma. Dette produkt er ideel til madlavning og bagning i det fri eller i ovnen derhjemme. Med Petromax Dutch Oven FT6 Plane Bottom får du den bedste støbejernsgryde i professionel kvalitet.

 • Petromax Transport Bag Dutch Oven FT6 & FT9

  Petromax Transport Bag Dutch Oven FT6 & FT9

  277 kr.

  Denne transporttaske er den helt rigtige måde at transportere og opbevare din Dutch Oven FT6 eller FT9. Med bærehåndtagene, der giver et professionelt touch, er Transport Bag Dutch Oven FT6 & FT9 fremstillet af en ekstra kraftig ripstop-nylon, der er særdeles riv- og slidstærk. Gør din madlavning endnu mere bekvem med denne holdbare og stilfulde transporttaske!

 • Petromax Transport Bag Dutch Oven FT12 & Atago

  Petromax Transport Bag Dutch Oven FT12 & Atago

  297 kr.

  Ovne Petromax Transporttaske til Dutch Oven FT12 & Atago er den perfekte løsning til transport og opbevaring. Fremstillet af ekstra kraftig ripstop-nylon, der er yderst slidstærk. Professionel bæretaske til din 11,5 liters Dutch Oven FT12 eller Atago.

 • Petromax Care Conditioner for Cast & Wrought Iron

  Petromax Care Conditioner for Cast & Wrought Iron

  103 kr.

  Petromax Care Conditioner for Cast & Wrought Iron er et effektivt vedligeholdelsesmiddel til din Petromax ‘dutch oven’ eller hvilket som helst andet madlavningsudstyr af både behandlet og ubehandlet støbejern.Det bedste resultat opnås, hvis plejemidle

 • Petromax Transport Bag Loki

  Petromax Transport Bag Loki

  258 kr.

  Ovne Petromax Transporttaske Loki er den perfekte løsning til at transportere din kompakte Loki Camping Stove & Tent Oven. Tasken er gennemført og velpolstret, og du kan endda fastgøre ekstraudstyr på toppen af tasken. Med to remme med stikspænder er din transport sikret. Professionel kvalitet til dine eventyr.

 • Lenz - Heat strømper 4.1 med toe cap (Kopier) (Grøn) - 35-38

  Lenz – Heat strømper 4.1 med toe cap (Grøn) – 35-38

  700 kr.

  Nyd den komfort, Lenz Heat strømper 4.1 med Toe Cap® tilbyder, og hold dine fødder varme, selv i de koldeste situationer. Toe Cap®-varmeelementet sikrer, at dine tæer bliver dejligt varme fra både oven og neden. Strømperne er tilgængelige i grøn farve, og de har en standard størrelse på 35-38. Bemærk venligst, at batteripakken ikke er inkluderet. Vælg Lenz Heat strømper 4.1 med Toe Cap® for uovertruffen komfort og beskyttelse mod kulde. Med Toe Cap®-varmeelementet holder strømperne dine fødder komfortable og varme fra både oven og neden. Strømperne er tilgængelige i grøn farve og har størrelsen 35-38. Batteripakke er ikke inkluderet.

 • Lenz - Heat strømper 4.1 med toe cap (Sort) - 35-38

  Lenz – Heat strømper 4.1 med toe cap (Sort) – 35-38

  650 kr.

  Heat strømper 4.1 fra Lenz er et stilrent valg til dem, der ønsker det ultimative varme. Uovertruffen komfort og dejlig varme til tæerne sikres med den indbyggede Toe Cap® varmelement. Sorte og moderne, disse strømper er det perfekte valg til kølige temperaturer. Bemærk: Batteripakke medfølger ikke.

 • Petromax Loki Flue Section 41 cm

  Petromax Loki Flue Section 41 cm

  168 kr.

  Petromax Loki Flue Section 41 cm er det perfekte tilbehør til deres Petromax Loki Camping Stove & Tent Oven. Med dette 41 cm lange ekstra rørstykke kan du få din skorsten til at nå den ønskede højde. Det er lavet af kvalitetsmaterialer, så du får en professionel præstation. Let og kompakt, tager det ingen plads at transportere. Installering er enkel og sikker. Køb det og nyd frit fra nu af!

 • Petromax Transport Bag For Camping Oven Campo - Taske

  Petromax Transport Bag For Camping Oven Campo – Taske

  314 kr.
 • Thetford 'Duplex' indbygningsovn

  Thetford ‘Duplex’ indbygningsovn

  4.815 kr.

  Højkvalitets Duplex gasovn og grill, der er lavet i rustfrit stål.

 • Petromax Cooking Tripod

  Petromax Cooking Tripod

  517 kr.

  Petromax Cooking Tripod er det perfekte supplement til ethvert udekøkken. Det ekstremt robuste bålstativ er perfekt til at hænge gryder, pander, kedler og tunge ‘dutch ovens’ af støbejern. Det større design giver mulighed for effektiv og professionel madlavning, så du kan få den bedste mulige smagsoplevelse. Det er ikke kun nemt at håndtere, det er også robust nok til at klare dine madlavningsbehov. Med Petromax Cooking Tripod får du et bålstativ i professionel kvalitet til dit udekøkken!

 • Vortex Optics - Diamondback HD 8x32mm

  Vortex Optics – Diamondback HD 8x32mm

  1.959 kr.

  Den nye Diamondback HD-serie fra Vortex Optics revolutionerer pris-kvalitets-forholdet og leverer imponerende optisk og mekanisk kvalitet. Det komplette pakketilbud inkluderer en GlassPak-taske med harness strap uden ekstra omkostninger*, og det er begyndelsen på et professionelt niveau af kikkertoplevelse. Med Diamondback HD 8x32mm får du et prisvenligt og let kikkertsæt, som er perfekt til observation af natur og fugleliv. Den HD-belægning giver krystalklare optiske billeder, mens den robuste og kompakte konstruktion sikre en langvarig ydeevne. Prøv Diamondback HD 8x32mm og se, hvordan pris og kvalitet kan kombineres.

 • Vortex Optics - Diamondback HD m/ glassPak taske 10x42mm

  Vortex Optics – Diamondback HD m/ glassPak taske 10x42mm

  2.195 kr.

  Ovne Vortex Optics – Diamondback HD 10x42mm med GlassPak taske er den perfekte kombination af kvalitet og pris. Disse modeller fra Vortex Optics overgår enhver forventning om optisk og mekanisk ydeevne på deres prisniveau og er samtidig lette og kompakte. Med en GlassPak taske med harness strap, er der intet, der står i vejen for en professionel og behagelig oplevelse.

 • Vortex Optics - Diamondback HD

  Vortex Optics – Diamondback HD 8x28mm

  1.649 kr.

  De nye Diamondback HD modeller fra Vortex Optics sprænger skalaen for pris-kontra-kvalitet og garantere en kikkert som levere både optisk og mekanisk langt over sin klasse. Smid en GlassPak taske med harness strap oven i uden beregning*, og man begynder a

 • Valhal Dutch Oven 8 Liter

  Valhal Outdoor Dutch Oven 8 Liter

  869 kr.

  Valhal støbejernsgryde til bål. Indhold: 8,0 liter.

 • Petromax Dutch Oven FT6

  Petromax Dutch Oven FT6

  572 kr.

  Den originale Petromax Dutch Oven er ideel til madlavning og bagning i det fri eller i ovnen derhjemme. Støbejernsgryder har eksisteret siden det 18. århundrede, og selv på det tidspunkt blev de unikke egenskaber ved støbejernet i høj grad værdsat. Med de

 • Härkila Sandhem Fleece Vest Mens, Willow Green

  Härkila Sandhem Fleece Vest Mens, Willow Green

  1.320 kr.

  Indkapslet i en DWR – Durable Water Repellent – behandling, som gør den modstandsdygtig overfor snavs, vand og fugt. Udover dette har vesten to store lommer til hænderne med lynlås, som er forstærket for at forhøje kvaliteten og holdbarheden. Ergonomisk formede ærmer sikrer, at denne fleecevest er behagelig at have på og følger bevægelserne. Härkila Sandhem Fleece Vest Mens er det perfekte valg til den moderne jæger, som ønsker en stilfuld fleecevest med høj funktionel kvalitet, som er behagelig at have på. Vesten er tilgængelig i Willow Green farve.

 • Petromax Convection Lid

  Petromax Convection Lid

  273 kr.

  Med Petromax Convection Lid kan du forvandle din Petromax Atago eller Petromax Dutch Ovens ft9 eller mindre til en varmluftsovn eller røgeovn! Låget skaber et lukket miljø, hvor varmen cirkulerer og bygger op, så du kan nyde lækker mad, bagekager eller røget kød. Låget er nemt at holde på plads, og det giver en effektiv varmefordeling, så du kan nyde den rette madlavningsoplevelse. Denne smarte løsning giver dig mulighed for at udforske kreative måder at lave mad på. Petromax Convection Lid giver dig et sikkert og effektivt produkt, så du kan nyde et varieret og lækkert måltid.

 • Petromax Dutch Oven FT3 Plane Bottom

  Petromax Dutch Oven FT3 Plane Bottom

  341 kr.

  Den originale Petromax Dutch Oven FT3 Plane Bottom er uundværlig for madlavning og bagning ude eller i ovnen derhjemme. Støbejernsgryder har været brugt siden det 18. århundrede og har gennem tiden været meget populært pga. de unikke egenskaber, som støbejern har. Med Petromax Dutch Oven FT3 Plane Bottom kan du være sikker på, at du får et kvalitetsprodukt, der vil holde i mange år. Dens rustfrie stål og grydens konvekse bund sikrer, at varmen fordeles jævnt og giver en optimal madlavning. Petromax Dutch Oven FT3 Plane Bottom er det perfekte værktøj til at tilberede de lækreste retter, så du kan nyde den bedste mad, hvor du end er.

 • Petromax Dutch Oven Table FE45

  Petromax Dutch Oven Table FE45

  924 kr.

  Med dette stabile og meget robuste Dutch Oven Table FE45, som er fremstillet af stål, kan du nemt og problemfrit på samme tid stå med op til tre små ‘dutch ovens’ på den 45 x 45 cm. store overflade, hvorpå du optænder dit ved eller kulstykker.Arbejdshøjde

 • Petromax Shed Roof Kit for Loki

  Petromax Shed Roof Kit for Loki

  638 kr.

  Med dette udtag kan du lede skorstenen på din Loki Camping Stove & Tent Oven ud gennem taget på dit skur.Udtaget monteres til permanent fastgørelse. Tradition. Passion. Petromax.Tilberedning og grillning af mad på og over åben ild som folk har gjort d

 • Petromax Transport Bag Dutch Oven FT4.5

  Petromax Transport Bag Dutch Oven FT4.5

  196 kr.

  Denne transporttaske er den helt rigtige måde at transportere og opbevare din lille Dutch Oven FT4.5 på 4 liter.Transport Bag Dutch Oven FT4.5 er fremstillet af en ekstra kraftig ripstop-nylon, som er særdeles riv- og slidstærk. Bærehåndtagene, som giver

 • Petromax Loaf Pan with Lid K8

  Petromax Loaf Pan with Lid K8

  613 kr.

  Petromax Loaf Pan med Lid K8 er det perfekte valg til morgenmad og brød. Denne lækre bradepande er fremstillet af høj kvalitet støbejern, så den kan tåle både høje og lave temperaturer. Den er desuden designet med en låg, der holder maden klar til servering. Den er nem at rengøre, og den er modstandsdygtig over for rust, så den holder længere. Det kompakte design gør denne bradepande til et ideelt valg til morgenmad eller brød-bagning. Den giver dig mulighed for at skabe smukke og velsmagende kager, brød og kød samtidig med, at den sikrer, at maden ikke taber smag og konsistens. Petromax Loaf Pan med Lid K8 er et must-have i ethvert køkken.

 • Petromax Cast-Iron Stack Grate

  Petromax Cast-Iron Stack Grate

  320 kr.

  Petromax Cast-Iron Stack Grate er en lille, men pålidelig grillrist i støbejern. Den kan bruges som indsats i en Dutch Oven til madlavning i flere lag, eller den kan bruges som en stabil base til kedler, gryder og pande. Grillristen er lavet af et solidt støbejern, der har en professionel finish og som er modstandsdygtig overfor slid. Den er let og kompakt, så den er nem at opbevare og transportere. Petromax Cast-Iron Stack Grate er det perfekte valg til en madlavning, der kræver stabilitet og holdbarhed.

 • Simms Tippet Tender Pocket

  Simms Tippet Tender Pocket

  300 kr.

  Simms Waders Tilbehør Simms Tippet Tender Pocket er en form for accessoires til Simms waders. Det er en form for ekstra lomme, som man kan montere på sine Simms Waders. De monteres med lynlåsen for oven, og kan vippes ud over brystlommen på wadersne, når

 • Petromax Cookbook for Dutch Ovens

  Petromax Cookbook for Dutch Ovens

  50 kr.

  Vi sælger naturligvis Cookbook for Dutch Ovens fra Petromax. Lige nu kun 50,00 og de er på lager. Køb dem online her

 • Suprabeam - Tripod

  Suprabeam – Tripod

  799 kr.

  Tripod fra Suprabeam er et lampestativ, som er perfekt, når du skal bruge lys fra oven. Stativet har justerbar højde mellem 73 og 165 centimeter og passer til Suprabeams W-serie.

 • Muurikka Electric Smoking Oven 1100W with coverba

  Muurikka Electric Smoking Oven 1100W with coverba

  1.599 kr.

  Vi sælger naturligvis Electric Smoking Oven 1100W with coverba fra Muurikka. Lige nu kun 1.599,00 og de er på lager. Køb dem online her

 • Muurikka Electric Smoking Oven 1200W with coverba

  Muurikka Electric Smoking Oven 1200W with coverba

  1.999 kr.

  Vi sælger naturligvis Electric Smoking Oven 1200W with coverba fra Muurikka. Lige nu kun 1.999,00 og de er på lager. Køb dem online her

 • Muurikka Electric Smoking Oven PRO 1100W with cov

  Muurikka Electric Smoking Oven PRO 1100W with cov

  2.399 kr.

  Vi sælger naturligvis Electric Smoking Oven PRO 1100W with cov fra Muurikka. Lige nu kun 2.399,00 og de er på lager. Køb dem online her

 • Petromax Scraper for Dutch Ovens and Skillets

  Petromax Scraper for Dutch Ovens and Skillets

  49 kr.

  Vi sælger naturligvis Scraper for Dutch Ovens and Skillets fra Petromax. Lige nu kun 49,00 og de er på lager. Køb dem online her

 • Petromax Loki 2 Camping Stove and Tent Oven

  Petromax Loki 2 Camping Stove and Tent Oven

  2.699 kr.

  Vi sælger naturligvis Loki 2 Camping Stove and Tent Oven fra Petromax. Lige nu kun 2.699,00 og de er på lager. Køb dem online her

 • Petromax Oven Brackets for Firebox fb1 & fb2

  Petromax Oven Brackets for Firebox fb1 & fb2

  199 kr.

  Vi sælger naturligvis Oven Brackets for Firebox fb1 & fb2 fra Petromax. Lige nu kun 199,00 og de er på lager. Køb dem online her

 • Petromax Dutch Oven Lid Holder pro-ft

  Petromax Dutch Oven Lid Holder pro-ft

  439 kr.

  Vi sælger naturligvis Dutch Oven Lid Holder pro-ft fra Petromax. Lige nu kun 439,00 og de er på lager. Køb dem online her

 • Petromax Cabix Plus Briquettes for Dutch Oven and BBQ

  Petromax Cabix Plus Briquettes for Dutch Oven and BBQ

  149 kr.

  Vi sælger naturligvis Cabix Plus Briquettes for Dutch Oven and BBQ fra Petromax. Lige nu kun 149,00 og de er på lager. Køb dem online her

 • Petromax Dutch Oven FT1

  Petromax Dutch Oven FT1

  278 kr.

  Den originale Petromax Dutch Oven er ideel til professionel madlavning og bagning i det fri eller i ovnen derhjemme. Støbejernsgryder har eksisteret siden det 18. århundrede, og selv på det tidspunkt blev de unikke egenskaber ved støbejernet i høj grad værdsat. Med denne Petromax Dutch Oven FT1 kan du opleve den ægte fornemmelse af traditionel madlavning.

 • Petromax Dutch Oven FT4.5

  Petromax Dutch Oven FT4.5

  524 kr.

  Petromax Dutch Oven FT4.5 er et resultat af århundreder med forbedringer og opdagelser. Denne originale danske støbejernsgryde har et unikt design, der giver den mulighed for at koge mad i det fri eller i ovnen derhjemme. Dens egenskaber som støbejernsgryde gør den ideel til at omslutte og beholder varmen længere end almindelige gryder, mens madlavningen sker jævnt og uden at brænde fast. Petromax Dutch Oven FT4.5 gør det muligt at lave komplekse retter, der udnytter det bedst mulige af støbejernets unikke egenskaber. Det er let at håndtere, nemt at rengøre og varmebestandigt. Med Petromax Dutch Oven FT4.5 kan du tilberede alle retter, du ønsker at lave, og få dem til at smage lækre og selvsagt udseende fantastisk.

 • Petromax Dutch Oven FT12

  Petromax Dutch Oven FT12

  888 kr.

  Den originale Petromax Dutch Oven er ideel til madlavning og bagning i det fri eller i ovnen derhjemme. Støbejernsgryder har eksisteret siden det 18. århundrede, og selv på det tidspunkt blev de unikke egenskaber ved støbejernet i høj grad værdsat. Med de

 • Petromax Ring Cake Pan w/Tarte Case Lid GF1

  Petromax Ring Cake Pan w/Tarte Case Lid GF1

  479 kr.

  Med Petromax Ring Cake Pan w/Tarte Case Lid GF1 kan du let bage lækre kager og brød i den klassiske ringform. Med det multifunktionelle låg får du høje temperaturer og bagekvalitet, når du bager i det fri. Dette produkt er designet af professionelle til at sikre de bedste resultater, og derfor kan du nyde perfekt Morgenmad & Brød hver gang!

 • Petromax Dutch Oven FT3

  Petromax Dutch Oven FT3

  335 kr.

  Petromax Dutch Oven FT3 er den perfekte løsning til madlavning og bagning i det fri eller i ovnen derhjemme. Det robuste støbejernsgryde er en af de ældste madlavningsmetoder, der stammer fra det 18. århundrede. Dette gryde er designet til at få det bedste ud af støbejernets specielle egenskaber, så det både er holdbart og let at bruge. Den har en konisk form og en låg, der forhindrer, at damp undslipper, hvilket sikrer, at maden holdes saftig. Desuden gør det dobbelte lag af støbejernsbelægningen gryden rustfri og holdbar. Indholdet af denne Dutch Oven kan let brydes ned og er nem at rengøre. Med Petromax Dutch Oven FT3 er du sikker på en professionel madlavningsoplevelse.

 • Orland Living Exclusive Antler Handles for Baking Oven

  Orland Living Exclusive Antler Handles for Baking Oven

  169 kr.

  Udskift eventuelt det medfølgende messinghåndtag til bageovnen med dette lækre og danskproducerede greb af hjortetak, som lige løfter det eksklusive udtryk et niveau op. Der findes mange gode teltovne, men de innovative ovne fra danske Orland løfter sig

 • Petromax Transport Bag Dutch Oven FT1

  Petromax Transport Bag Dutch Oven FT1

  132 kr.

  You want to emphasize durability and convenience Med Petromax Transport Bag Dutch Oven FT1 får du en solid transporttaske, der sikrer den høje kvalitet og den robuste konstruktion af din Petromax Dutch Oven FT1. Taskematerialet er ekstra kraftigt og slidstærkt, og bærehåndtagene gør det let og bekvemt at transportere ovnen, mens der er plads til alle dine tilbehørsdele i sidelommerne. Denne kvalitetstaske er den perfekte måde at transportere og opbevare din Petromax Dutch Oven FT1, så den kan holde i mange år.

 • Petromax Dutch Oven FT1 Plane Bottom

  Petromax Dutch Oven FT1 Plane Bottom

  258 kr.

  Den originale Petromax Dutch Oven er ideel til madlavning og bagning i det fri eller i ovnen derhjemme. Støbejernsgryder har eksisteret siden det 18. århundrede, og selv på det tidspunkt blev de unikke egenskaber ved støbejernet i høj grad værdsat. Med de

 • Petromax Dutch Oven FT18 Plane Bottom

  Petromax Dutch Oven FT18 Plane Bottom

  1.183 kr.

  Den originale Petromax Dutch Oven FT18 Plane Bottom er det perfekte valg til madlavning og bagning derhjemme eller i det fri. Fremstillet af robust støbejern af høj kvalitet, har denne Dutch Oven været populær siden det 18. århundrede. Dens klassiske design er udstyret med de bedste egenskaber, der gør det muligt at forberede smagfulde og meget lækre retter. Denne Dutch Oven er designet med et plan bunddæksel for en endnu bedre varmefordeling og et praktisk håndtag til nem og sikker håndtering. En ideel partner til enhver outdoor-koger eller ovn-elsker.

 • Petromax Dutch Oven FT12 Plane Bottom

  Petromax Dutch Oven FT12 Plane Bottom

  838 kr.

  Den originale Petromax Dutch Oven er ideel til madlavning og bagning i det fri eller i ovnen derhjemme. Støbejernsgryder har eksisteret siden det 18. århundrede, og selv på det tidspunkt blev de unikke egenskaber ved støbejernet i høj grad værdsat. Med de

 • Petromax Dutch Oven Trivet

  Petromax Dutch Oven Trivet

  58 kr.

  Gør din madlavning lidt lettere med Petromax Dutch Oven Trivet. Dette praktiske tilbehør er designet til brug med din Petromax Dutch Oven eller en hvilken som helst anden varm gryde eller pande. Med en diameter på kun 21 cm, kan du bruge denne bordskåner med alle former for ‘dutch ovens’ eller pander, uanset størrelse. Gør madlavningen nemmere og mere bekvem med Petromax Dutch Oven Trivet.

 • Petromax Dutch Oven Table FE90

  Petromax Dutch Oven Table FE90

  1.118 kr.

  Med Petromax Dutch Oven Table FE90 får du et stærkt og robust stålbord, der gør det nemt og problemfrit at på samme tid have op til tre små ‘dutch ovens’ parat på den 45 x 90 cm. store overflade. Bordet er perfekt til optænding af træ eller kulstykker og har en professionel arbejdshøjde. Giv din madlavning det perfekte setup med Dutch Oven Table FE90 fra Petromax.

 • Orland Living Baking Oven

  Orland Living Baking Oven

  1.335 kr.

  Denne effektive Orland Living Baking Oven er det perfekte valg for dig, der ønsker at få mest muligt ud af din madlavning. Med ovenen kan du let bage brød, pizzaer og lignende kreationer. Takket være det smarte design kan ovenen let skilles ad og optages minimalt, så det er nemt at transportere. Komplet med en kompatibel Compact Stove eller Classic Stove, får du den perfekte løsning til hjemmebagning og morgenmad. Nyd den lækre duft og smag af hjemmebagning med Orland Living Baking Oven.

 • Petromax Transport Bag Dutch Oven FT3

  Petromax Transport Bag Dutch Oven FT3

  158 kr.

  Petromax Transporttaske Dutch Oven FT3 er den perfekte måde at transportere og opbevare din lille Dutch Oven FT3 på 1,8 liter. Tasken er lavet af ekstra kraftig ripstop-nylon, der er både riv- og slidstærk. Med de professionelle bærehåndtag er det nemt at transportere din Dutch Oven FT3 overalt.

 • Petromax Cast-Iron Trivet

  Petromax Cast-Iron Trivet

  138 kr.

  Denne solide Petromax Cast-Iron Trivet er den perfekte makker til din ‘dutch oven’! Fremsatillet af holdbart støbejern af høj kvalitet, giver trivetten en suveræn varmefordeling, der gør den optimalt velegnet til både bagning og grydestegning. Det solidt støbejern sikrer, at maden bliver jævnt varmet gennem, og gør det let og sikkert at håndtere – hvad end det er over åben ild eller på en gryde. Med Petromax Cast-Iron Trivet får du derfor et professionelt produkt, der sikrer optimal madlavning!

 • Petromax Dutch Oven Lid Lifter

  Petromax Dutch Oven Lid Lifter

  66 kr.

  Når du bruger din Petromax Dutch Oven skal låget ofte fjernes fra bålet – og det kan være en udfordring at håndtere låget, når det er meget varmt. Med Petromax Dutch Oven Lid Lifter kan du med sikkerhed og lethed løfte låget af – uden at brænde dig! Dutch Oven Lid Lifter er specielt designet til at passe perfekt til låget på din Petromax Dutch Oven og er 32 cm. lang. Gør det nemt og sikkert at håndtere låget!

 • Jetboil Pot Support

  Jetboil Pot Support

  109 kr.

  Giver mulighed for at sætte Fluxring Cooking Pot 1,5 Liter/Fluxring Frypan oven på Jetboil system.