Viser alle 26 resultater

 • Lifesystems Heatshield Blanket / varmefolie, double - Andet friluftsgrej

  Lifesystems Heatshield Blanket / varmefolie, double – Andet friluftsgrej

  69 kr.

  Vind og vandtæt, genanvendelig varmefolie med flere praktiske funktioner. Passer til 2personer.

 • Nordisk PUK +10 Blanket Sovepose Medium

  Nordisk PUK +10 Blanket Sovepose Medium

  699 kr.

  Multi funktionel sommerpose fra Nordiske

 • Nordisk Puk +10 Blanket Large Fibertæppe/-sovepose

  Nordisk Puk +10 Blanket Large Fibertæppe/-sovepose

  563 kr.

  Value for money!Hvis du føler, at den klassiske mumiesovepose er for snæver at ligge i, er denne rektangulære tæppepose, Puk +10 Blanket Large Fibertæppe/-sovepose (passer personer op til ca. 190 cm) værd at overveje! Den lange tovejs lynlås, der går hele

 • Nordisk Kiby Packable Down Travel Blanket

  Nordisk Kiby Packable Down Travel Blanket Duntæppe

  1.597 kr.

  Der er en stadig større interesse for lune tæpper eller dyner som alternativ til den traditionelle sovepose, både til overnatning i telt, men så sandelig også til brug i shelter eller autocamperen – eller som ekstra varmeforstærker til soveposen.Og dette

 • Nordisk Cotton Liner Blanket

  Nordisk Cotton Liner Blanket

  142 kr.

  Den Nordiske Cotton Liner Blanket er den perfekte tilføjelse til din sovepose, lavet af høj kvalitets bomuld for ultimativ komfort. Med dens rektangulære form forbedrer den både komfort og hygiejne under dine udendørs eventyr. Let at rengøre, så du altid kan holde din sovepose frisk og ren.

 • Tatonka Safety Blanket

  Tatonka Safety Blanket

  35 kr.

  Opdag Tatonka Safety Blanket – din redningspartner til udendørs eventyr! Den aluminiumsbelagte PE-folie reflekterer strålevarmen for at holde dig varm. En uundværlig følgesvend til enhver rejse!

 • Bushmen Thermo Blanket

  Bushmen Thermo Blanket Termotæppe

  529 kr.

  Dette Thermo Blanket Termotæppe fra Bushmen er én af de mest universelle løsninger, der både giver beskyttelse mod kulde og vand. Det tilsyneladende enkle snit gemmer på en række virkelig smarte løsninger, der øger tæppets varmeisolerende egenskaber og de

 • Therm-A-Rest Argo™ Blanket

  Therm-A-Rest Argo Blanket Fibertæppe

  751 kr.

  Therm-A-Rest Argo™ Tæppe er det perfekte valg, når funktionalitet møder luksus. Dette store topersoners tæppe er ideelt til udendørs eventyr og kølige sommeraftener på terrassen. Med Therm-A-Rest®’s eget eraLOFT®-foret får du både komfort og varme.

 • Grand Canyon Utah 190 Blanket

  Grand Canyon Utah 190 Blanket Fibertæppe/-sovepose

  479 kr.

  Denne lune Utah 190 Blanket Fibertæppe/-sovepose fra Grand Canyon er den rektangulære tæppepose til hende eller ham, der ønsker lidt ekstra plads i soveposen og som på de varme nætter samtidig vil have mulighed for at åbne soveposen helt op og bruge den s

 • Coghlan's - Allutæppe - Overlevelsestæppe

  Coghlan’s – Allutæppe – Overlevelsestæppe

  29 kr.

  Opdag Coghlan’s – Allutæppe – Overlevelsestæppe, det ultimative nødprodukt til køligt vejr. Fremstillet af aluminiseret, non-stretch polyester for at reflektere varmen tilbage til kroppen. Bekæmp varmetab under kolde forhold med dette rummelige og professionelle nødtæppe.

 • Deerhunter Germania Dog Blanket

  Deerhunter Germania Dog Blanket

  300 kr.

  Introducing Deerhunter Germania Hundetæppe! Et blødt og varmt hundetæppe, perfekt til brug derhjemme, i jagthytten, i bilen eller ude i naturen. Med syntetisk fiberisolering og en plysset overflade, er dette tæppe ideelt til din firbenede ven!

 • Lifesystems Heatshield Blanket / varmefolie, single - Andet friluftsgrej

  Lifesystems Heatshield Blanket / varmefolie, single – Andet friluftsgrej

  69 kr.

  Vind og vandtæt, genanvendelig varmefolie med flere praktiske funktioner. Passer til 1 person.

 • Eastpak Blanket M compuitertaske-pink escape - Computer rygsække / tasker

  Eastpak Blanket M compuitertaske-PBlå escape – Computer rygsække / tasker

  185 kr.

  Tryg transport til en bærbar / tablet / laptop på op til 15 tommer.

 • Eastpak Blanket Pak'r tæppe - Andet friluftsgrej

  Eastpak Blanket Pak’r tæppe – Andet friluftsgrej

  549 kr.

  Praktisk tæppe med bærerem.

 • Grand Canyon Kayenta 190 Blanket

  Grand Canyon Kayenta 190 Blanket Fibertæppe/-sovepose

  228 kr.

  Den danske producent Nordisk er berømt for deres eksklusive bomuldstelte og de robuste og gennemførte fjeldtelte og soveposer. Indenfor deres Grand Canyon-serie bringer de denne Kayenta 190 blanket, som er det perfekte valg for dem der søger et godt og prisgunstigt produkt. Kayenta-serien er fremstillet af et blødt og behageligt stof, som er holdbart og varmt. Blanketten er perfekt til kølige sommernætter, og den er let at bære med sig, så denne perfekte investering kan følge dig uanset hvor du tager hen. Med Kayenta 190 blanket fra Grand Canyon kan du være sikker på, at du sikrer dig komfort og kvalitet uden at skulle betale en formue.

 • Lifeventure Picnic Blanket

  Lifeventure Picnic Blanket

  278 kr.

  Picnic Blanket fra Lifeventure være med til at gøre din tur endnu sjovere. Dette tæppe er fremstillet af et holdbart og vandafvisende polyestermateriale, der giver god beskyttelse mod jorden. Med en størrelse på en og en halv meter og en generøs polstring kan det blive brugt af op til fire personer. Dette tæppe har også en praktisk bagside, så du nemt kan have det med dig på rejsen. Tag det med på dit næste eventyr, og nyd det friske udendørs på en stilfuld måde med Lifeventure Picnic Blanket. Dette tæppe er det perfekte valg til en sjov, uforglemmelig tur.

 • Grand Canyon Utah 150 Blanket Kids

  Grand Canyon Utah 150 Blanket Børn Fibertæppe/-sovepose

  201 kr.

  Denne lune Utah 150 Blanket Kids fra Grand Canyon er det perfekte valg for familiens yngste eventyrer. Soveposen har en rektangulær form og et stort rum, så børnene kan få lidt ekstra plads. Den har også en åbning, som gør det muligt for børnene at åbne soveposen helt op og bruge den som et tæppe på de varme sommernætter. Grand Canyon Utah 150 Blanket Kids vil give børnene en behagelig og afslappende nat, selv uden for hjemmet.

 • Grand Canyon Utah 205 Blanket

  Grand Canyon Utah 205 Blanket Fibertæppe/-sovepose

  397 kr.

  Opdag den ultimative komfort med Grand Canyon Utah 205 Blanket! Denne rektangulære tæppepose tilbyder ekstra plads og alsidighed til dine udendørs eventyr. Perfekt til varme sommernætter og kan åbnes som et tæppe for ekstra hygge.

 • Petromax Wool Blanket 150 x 200 cm

  Petromax Wool Blanket 150 x 200 cm Uldtæppe

  1.278 kr.

  Petromax Wool Blanket 150 x 200 cm er et professionelt uldtæppe, der er lavet i Tyskland! Dette tæppe er svært at forestille sig, at der findes noget mere lækkert. Det er uimodståeligt og gennemført, og vil helt sikkert imponere dine turkammerater.

 • Snugpak - Hammock Under Blanket (Olive)

  Snugpak – Hammock Under Blanket (Olive)

  675 kr.

  Hammock Under Blanket fra Snugpak er et yderbetræk til din hængekøje, der effektivt isolerer mod kulde og afskærmer for vind, så du nemmere kan holde varmen om natten.

 • Kammok - Field blanket (Orange)

  Kammok – Field blanket (Orange)

  899 kr.

  Field blanket fra Kammok har et vandafvisende ripstop-ydre, blødt fleece-interiør og snapknapper, som gør det muligt at konvertere tæppet til f.eks. en bærbar poncho eller varm sovepose.

 • Trek Mates Emergency Thermo Blanket

  Trek Mates Emergency Thermo Blanket

  221 kr.

  Dette Emergency Thermo Blanket fra Trekmates er det perfekte nødberedskabstæppe, der er designet til at hjælpe dig med at klare dig gennem de mest ekstreme klimaforhold. Det er kompakt, let og 100% vind- og vandtæt, og har en dobbeltlagskonstruktion, hvor den reflekterende alufolie på bagsiden vil opretholde din kropstemperatur og give dig den beskyttelse, du har brug for i nødstilfælde. Det giver dig det ekstra lag af varme og beskyttelse, du har brug for, når du kommer ud i naturen. Så hvad venter du på? Få dette Emergency Thermo Blanket fra Trekmates og sikr dig selv, når du er på dine eventyr.

 • TravelSafe Alu tæppe - Safety Blanket

  TravelSafe Alu tæppe – Safety Blanket

  29 kr.

  Alu tæppe – Safety Blanket fra TravelSafe – Tag ikke på din næste rejse uden! – Se alle fordelene her.

 • Tilbud Klymit Versa Luxe Blanket - Blue

  Klymit Versa Luxe Blanket – Blue

  Original price was: 1.299 kr..Current price is: 909 kr..

  Stort udvalg i tæpper fra Klymit| Vi har hurtig levering – Se f.eks denne Versa Luxe Blanket – Blue lige her.

 • Klymit Versa Blanket - Blue/Orange

  Klymit Versa Blanket – Blue/Orange

  875 kr.

  Stort udvalg i tæpper fra Klymit| Vi har hurtig levering – Se f.eks denne Versa Blanket – Blue/Orange lige her.

 • Tilbud Nordisk PUK -2 Blanket Sovepose Large

  Nordisk PUK -2 Blanket Sovepose Large

  Original price was: 999 kr..Current price is: 899 kr..

  En sovepose med god plads og stor komfort