Viser alle 43 resultater

 • Robens Seeker 3 Tent

  Robens Seeker 3 Tent

  3.311 kr.

  Danske Robens har med dette prisvindende Seeker 3 Tent begået et rummeligt og let trepersoners kuppeltelt med både indgang og dejlig stor apsis i hver side. Et uhyre let, selvstående og meget alsidigt telt, som er lynhurtigt at rejse og som tåler det kræv

 • Nordisk Seiland 3 SP Tent

  Nordisk Seiland 3 SP Tent

  6.558 kr.

  Seiland 3 SP Tent fra Nordisk repræsenterer essensen af, hvad et ægte 4-sæsoners telt skal kunne tilbyde, skræddersyet til både hård vinter, vådt efterår og varme sommerdage. Dette trepersoners tunneltelt skiller sig ud med sin ekstraordinære balance mell

 • Grand Canyon Robson 4 Tent

  Grand Canyon Robson 4 Tent

  1.208 kr.

  De fleste kender det danske Nordisk for deres eksklusive bomuldstelte og de robuste og gennemførte fjeldtelte. Men under navnet Grand Canyon fremstiller de en række prisgunstige telte, hvor der er sparet på materialevalg og detaljer, men hvor kvaliteten s

 • Grand Canyon Topeka 3 Tent

  Grand Canyon Topeka 3 Tent

  728 kr.

  De fleste kender det danske Nordisk for deres eksklusive bomuldstelte og de robuste og gennemførte fjeldtelte. Men under navnet Grand Canyon fremstiller de en række prisgunstige telte, hvor der er sparet på materialevalg og detaljer, men hvor kvaliteten s

 • Big Agnes Copper Spur HV UL3 Long Tent

  Big Agnes Copper Spur HV UL3 Long Tent

  5.286 kr.

  Opgrader din campingoplevelse med Big Agnes Copper Spur HV UL3 Long Tent! Den ekstra lange udgave af dette telt er perfekt til 2-4 personer. Sammenlignes ofte med det berømte Mutha Hubba NX Tent fra MSR. Gør dig klar til komfortabel og professionel camping med dette telt!

 • Helsport Scouter Nordmarka 3 Tent

  Helsport Scouter Nordmarka 3 Tent

  2.248 kr.

  Udforsk det spændende Helsport Scouter Nordmarka 3 telt, et lettere og mere kompakt alternativ til Scouter Lofoten 3 telt. Med fokus på plads i apsis, er dette lette og aerodynamiske telt perfekt til 2-4 personer. Oplev et telt, der kombinerer funktionalitet og stil med Helsport Scouter Nordmarka 3.

 • MSR Access 3 Tent

  MSR Access 3 Tent

  6.817 kr.

  Med sin klare signalfarve i oversejlet efterlader det flere gange prisvindende Access 3 Tent fra MSR ingen tvivl om, at dette er et telt til meget krævende krævende brug – også om vinteren! Det er med sine blot 2,30 kg. (minimumsvægt 1,99 kg.) langt lette. Oplev pålidelig beskyttelse og komfort for 2-4 personer med dette professionelle telt fra MSR!

 • Big Agnes Tiger Wall UL3 Solution Dye Tent

  Big Agnes Tiger Wall UL3 Solution Dye Tent

  4.958 kr.

  Med en minimumsvægt på kun 1.190 gram er dette prisvindende Tiger Wall UL3 Solution Dye Tent fra Big Agnes blandt markedets absolut letteste, selvstående trepersoners telte! Udgangspunktet for denne lille genialitet er en række nye materialer, som Big Agnes har udviklet med fokus på holdbarhed og letvægt. Perfekt til udendørsentusiaster, der ønsker komfort og pålidelighed på deres eventyr!

 • Robens Chaser 3XE Tent

  Robens Chaser 3XE Tent

  2.518 kr.

  Robens Chaser 3XE Teltet er det perfekte valg til 2-4 personer! Med dansk kvalitet og ekstrem alsidighed er dette telt en sand vinder. Mulighed for brug af oversejl og indertelt separat gør det ideelt til enhver udendørs eventyr! Køb dit Robens Chaser 3XE Telt i dag og oplev professionel kvalitet!

 • Tilbud Helsport Svalbard High 3 Camp

  Helsport Svalbard High 3 Camp

  Original price was: 12.705 kr..Current price is: 11.181 kr..

  Helsport Svalbard High 3 Camp – Telte til 2-4 personer Givetvis ét af de telte i verden med mest ekspeditionserfaring! Efter at have bestået prøven på Nordpolen, Sydpolen, Grønland og de højeste bjerge i verden, må Svalbard High-modellerne beskrives som ekspeditionernes mester. Ingen andre telte har sådan en imponerende baggrund!

 • Heimplanet – Backdoor 4-sæsons telt (Rød)

  6.674 kr.

  Backdoor 4-sæsons teltet fra Heimplanet er det perfekte telt til 2-4 personer. Det er konstrueret med en smart rammekonstruktion, der giver mulighed for hurtig opsætning og nedtagning – du kan have det flyvende på under et minut ved hjælp af en pumpe. Dette gør det ideelt til familier og grupper, der ønsker at udnytte deres fritid og nyde naturen. Den røde farve giver et lækkert og stilfuldt udseende.

 • Fjällräven Abisko Endurance 4 Tent

  Fjällräven Abisko Endurance 4 Tent

  9.193 kr.

  Udforsk Fjällräven Abisko Endurance 4 teltet virtuelt og oplev legendarisk kvalitet. Med rødder tilbage til 60’erne, er dette telt en moderne klassiker. Ideel til professionelle eventyrere og udendørsentusiaster.

 • Fjällräven Abisko Lite 3 Tent

  Fjällräven Abisko Lite 3 Tent

  5.497 kr.

  Fjällräven Abisko Lite 3-teltet er det perfekte valg til dig, der leder efter et telt til 2-4 personer. Det er designet af Fjällrävens berømte teltekonstruktører, der har unik viden om teltkonstruktion. Abisko Lite 3 er lavet af tynd, men robust, PU-belagt nylon, der er vandafvisende og samtidig lige tilpas let. Det er udstyret med en luftig indgang og stålringe, der gør det nemt at sætte op. Dette telt er perfekt til vandrere, der søger et let telt til alle typer vejr.

 • Nordisk Asgard 7.1 Technical Cotton

  Nordisk Asgard 7.1 Technical Cotton

  5.657 kr.

  Oplev store komfort og stil med det Nordisk Asgard 7.1 Technical Cotton telt! Med et grundareal på 7,1 m2 og en fastsyet bund, kan en familie på op til 3-4 personer, nyde stor komfort og luksus i dette rummelige telt. Dette telt er lavet af teknisk bomuld, som giver et smukt og professionelt look, med et stærkt stof, der er let at opretholde. Denne konstruktion har også forstærkede sider og en tapede søm, der forhindrer vand og andet vejr i at trænge ind. Ydersiden er glat og slidstærk, så du kan have dette telt i mange år. Med store vinduer og mesh døre, får du også god ventilation og lysdæmpning, så du kan nyde en afslappende og behagelig atmosfære. Dette Nordisk Asgard 7.1 Technical Cotton telt er det perfekte sted for at nyde god tid sammen med familien og vennerne.

 • Big Agnes Copper Spur HV UL3 Tent

  Big Agnes Copper Spur HV UL3 Tent

  5.057 kr.

  Oplev Big Agnes Copper Spur HV UL3 Tent – det perfekte telt til 2-4 personer. Dette opdaterede telt har alle de funktioner og egenskaber, som man kender fra det berømte Mutha Hubba™ NX Tent fra MSR®. Det er let og kompakt, og det er lavet med kvalitetsmaterialer, som sikrer omfattende beskyttelse mod vind og vejr. Derudover har teltet en meget høj vandsøjletryk, der sikrer tørhed og komfort. Det har også en ekstra høj taghøjde, så der er god plads og bevægelsesfrihed. Og med dette telt får du to separate indgange og to store lommer, så du nemt kan organisere dine ting. Big Agnes Copper Spur HV UL3 er det oplagte valg for alle, der søger et let, robust og professionelt telt til 2-4 personer.

 • Nordisk Oppland 3 SI

  Nordisk Oppland 3 SI

  4.156 kr.

  Nordisk Oppland 3 SI er et virkelig, virkelig lækkert telt! I design helt lig den populære Oppland 3 PU, blot er denne SI-udgave fremstillet af eksklusive letvægtsmaterialer! Så også på denne SI-udgave er der indgang til den meget rummelige apsis både fra siden og i fronten af t. Køb dette professionelle telt til 2-4 personer i dag og oplev komfort og kvalitet på dine udendørs eventyr!

 • Grand Canyon Robson 3 Tent

  Grand Canyon Robson 3 Tent

  1.007 kr.

  Nordisk Grand Canyon Robson 3 Tent er et prisgunstigt telt af høj kvalitet. Det er designet til at rumme op til 3-4 personer og fremstillet af slidstærke materialer for langvarig ydeevne. Det har en robust fiberglasstang der gør det ekstra let og kompakt, mens den vandafvisende PU-belægning gør det perfekt til al slags vejr. Selve teltene har en konisk struktur med et todelt inderspændingssystem som forbedrer den samlede stabilitet. Det indeholder også flere store lommer til opbevaring af personlige ejendele og små genstande. Grand Canyon Robson 3 Tent er et ideelt valg til sommerens glampingeventyr og en sikker investering til ture i naturen.

 • MSR Elixir™ 3 Tent

  MSR Elixir 3 Tent

  4.029 kr.

  MSR Elixir™ 3 Tent er et attraktivt og rummeligt trepersoners telt til en god pris. Det har en gennemført konstruktion med gennemprøvede materialer og er blevet opdateret til sæsonen 2018 med endnu mere plads i de to apsider. Dette telt tilbyder enestående værdi for pengene og er det perfekte valg for dem, der søger et kvalitetstelt til en fornuftig pris.

 • Sea to Summit Telos TR3 Ultralight Backpacking Tent

  Sea to Summit Telos TR3 Ultralight Backpacking Tent

  5.287 kr.

  Den store forskel på dette Telos TR3 Ultralight Backpacking Tent og den lidt lettere Alto-serie består i, at Telos-udgaven er et endnu mere rummeligt telt, og hvor stangfigurationen byder på en smule bedre stabilitet i forhold til Alto-teltet.Jake Lah er

 • Helsport Adventure Lofoten SL 3 Tent

  Helsport Adventure Lofoten SL 3 Tent

  8.800 kr.

  På udkig efter et letvægts 3-personers telt til dit Lofoten-eventyr? Adventure Lofoten SL 3-teltet tilbyder optimal ventilation og maksimal vandafvisning.

 • Big Agnes Blacktail 3 Tent

  Big Agnes Blacktail 3 Tent

  2.910 kr.

  Kom ud og udforsk naturen med Big Agnes Blacktail 3-teltene, der er designet til at få mest muligt ud af din oplevelse. Teltene er lette nok til at passe godt i rygsækken på backpacking-ture, men stærke nok til at holde sikkerheden i front country. Disse lette telte er udstyret med en række funktioner, der forbedrer din komfort og bekvemmelighed, såsom solide, fleksible stænger og en spændende, rummelig indretning, der giver plads til op til 4 personer. Med Big Agnes Blacktail 3-teltene kan du nyde en behagelig og uforglemmelig nat i det fri.

 • Robens Challenger 3XE Tent

  Robens Challenger 3XE Tent

  2.394 kr.

  Robens Challenger 3XE Tent er det perfekte valg for et kompakt og alligevel rummeligt telt til to-fire personer. Dette lille tunneltelt er udstyret med stærke, ripstop materialer, der giver det et slankt og elegant look, samtidig med at det giver en pålidelig beskyttelse mod elementerne. Det hurtigtopsatte design gør det nemt at sætte teltet op, og det er udstyret med en større presseforing, der giver god luftcirkulation, samtidig med at det holde fugt ude. Dette telt er ideelt til vandrere, der ønsker et kompakt telt til letvægt, som er robust og let at sætte op.

 • Fjällräven Abisko Endurance 3 Tent

  Fjällräven Abisko Endurance 3 Tent

  5.991 kr.

  Oplev teltet virtuelt >>>Fjällrävens telte er efterhånden legendariske. De første telte lavede Fjällräven tilbage i starten af 60’erne og mange kan måske nikke genkendende til de gamle spidstelte fra Fjällräven, hvor en teltdug i bomuld blev løft

 • Grand Canyon Helena 3 Tent

  Grand Canyon Helena 3 Tent

  2.538 kr.

  De fleste kender det danske Nordisk for deres eksklusive bomuldstelte og de robuste og gennemførte fjeldtelte. Men under navnet Grand Canyon fremstiller de en række prisgunstige telte, hvor der er sparet på materialevalg og detaljer, men hvor kvaliteten s

 • MSR Elixir™ 4 Tent

  MSR Elixir 4 Tent

  5.259 kr.

  Oplev teltet virtuelt >>>Value for money – og til sæsonen 2018 med endnu mere plads i de to apsider!Det meget rummelige Elixir 4 Tent fra MSR (Mountain Safety Research) er et meget gennemført firepersoners telt i gennemprøvede materialer og til e

 • Helsport - Lofoten Trek 3 Camp telt

  Helsport – Lofoten Trek 3 Camp telt

  3.999 kr.

  Helsport – Lofoten Trek 3 Camp teltet er designet til at huse 2-4 personer. Det klassiske tunnelformede telt har en stor sovekabine, der kan rumme op til 3 personer og en stor åbning til luftcirkulation og udsyn. Med sit robuste ydre og vandtætte materiale er dette telt perfekt til camping, vandreture og andre aktiviteter i det fri. Det er let at sætte op og samle sammen, så det er nemt at tage med på farten. Ved hjælp af dette telt kan du opleve naturen og nyde en god nats søvn uden at måtte gå på kompromis med komforten.

 • Helsport - Fjellheimen X-trem 3 camp telt

  Helsport – Fjellheimen X-trem 3 camp telt

  10.799 kr.

  Fjellheimen X-trem 3 Camp telt fra Helsport er det perfekte telt til ekspeditioner og fritidsrejser. Det er designet til at modstå enhver form for vejr, herunder stærke vinde og regn. Det er lavet af det specialudviklede polyestermateriale, Helsport Rainguard, som giver det en utrolig holdbarhed. Den professionelle finish og store rummelighed gør det velegnet til at huse op til 4 personer. Det er stærkt og modstandsdygtigt, og det lette design gør det nemt at transportere. Fjellheimen X-trem 3 Camp teltet fra Helsport er det perfekte valg for en sikker, godnat søvn i naturen.

 • Heimplanet - Backdoor 3-sæsons telt (Lysegrå)

  Heimplanet – Backdoor 3-sæsons telt (Lysegrå)

  6.111 kr.

  Heimplanet – Backdoor 3-sæsons teltet er et perfekt telt til 2-4 personer. Det er udstyret med en smart rammekonstruktion, som gør det muligt for dig at sætte det op på under et minut med en pumpe. Det er også udstyret med en lysgrå farve, som gør det til et attraktivt telt til alle slags omgivelser. Dette telt er et ideelt valg for familier og grupper, da det er designet til at kunne rumme op til 4 personer. Det kan være med til at give dig en uforglemmelig og behagelig campingoplevelse.

 • Trespass - Caterthun 4-personers telt (Blå)

  Trespass – Caterthun 4-personers telt (Blå)

  1.399 kr.

  Caterthun 4-personers telt fra Trespass tilbyder et robust og vandtæt design, der passer godt til en familietur. Det tunneldesign giver et stort udendørsareal og indgangen er ideel til opbevaring af beskidt eller mudret udstyr, der ikke skal ind i teltet. Det blå tekstile og de kraftige stænger gør det til en stilfuld og pålidelig løsning til dig og din familie.

 • Heimplanet - Backdoor 3-sæsons telt (Grøn)

  Heimplanet – Backdoor 3-sæsons telt (Grøn)

  8.999 kr.

  Backdoor 3-sæsons teltet fra Heimplanet er et oppusteligt telt til 4 personer, hvilket gør det ideelt til familier og grupper. Takket være den smarte rammekonstruktion, kan teltet slås op på under et minut ved hjælp af en pumpe, så du kan bruge din fritid

 • Helsport - Fjellheimen Superlight 4 telt

  Helsport – Fjellheimen Superlight 4 telt

  7.498 kr.

  Fjellheimen Superlight 4 fra Helsport er et stort og rummeligt tunneltelt, der giver plads til op til fire personer og deres udstyr. Denne letvægts løsning vejer kun 2,5 kilo, hvilket gør det ideelt til vandreture, hvor oppakningen skal være mest mulig let. Dette telt er ekstremt kompakt og har en robust konstruktion, der sikrer optimal stivhed og stabilitet. Det fås også med en bred vifte af funktioner, der gør det let at indstille og oprette. Fjellheimen Superlight 4 er et fantastisk telt til alle, der søger en letvægts løsning med masser af plads til deres friluftseventyr.

 • Helsport - Lofoten Pro 3 Camp telt

  Helsport – Lofoten Pro 3 Camp telt

  8.893 kr.

  Lofoten Pro 3 Camp teltet fra Helsport er det perfekte valg til professionelle eventyrere. Dette rummelige tunneltelt til 3 personer er det ideelle valg til alle fire årstider, takket være aerodynamisk design, der tilbyder fremragende stabilitet i hård vind. Det slidstærke materiale giver dig det optimale i varme og komfort, og de mange praktiske features er det perfekte supplement til din udendørs oplevelse. Uanset hvor du er på eventyr, er dette telt et sikkert valg.

 • Tatonka - Family Camp 3-personers telt (Lys-oliven)

  Tatonka – Family Camp 3-personers telt (Lys-oliven)

  8.299 kr.

  Familietelt til 3-4 personer med en rummelig sovekabine og en vestibule i stående højde.

 • Heimplanet - The Cave (Lysegrå)

  Heimplanet – The Cave (Lysegrå)

  5.299 kr.

  Det patenterte Heimplanet – The Cave telt til 2-3 personer er den perfekte løsning til alle, der elsker et eventyr. Det er et innovativt opblæst telt med en ikonisk kuppelform, der kan opsættes på under et minut, så du ikke behøver at bruge unødvendig tid og energi på opsætning. Det lysegrå telt er let og kompakt, hvilket gør det passende til lange campingture. Det består af 10 krydsningspunkter for at sikre stabilitet, så du kan nyde den bedste naturoplevelse. Uanset om du ønsker at bruge det til camping, fiske eller blot til en udendørs tur, er The Cave fra Heimplanet det perfekte valg.

 • Heimplanet - The Cave (Grøn)

  Heimplanet – The Cave (Grøn)

  5.839 kr.

  The Heimplanet The Cave (Grøn) er et innovativt og praktisk oppusteligt telt til 2-3 personer. Det opblæses på under et minut, så du ikke skal bruge tid og energi på at opsætte teltet efter en lang dag i naturen. Dette telt har en ikonisk kuppelkonstruktion med 10 krydsningspunkter, der gør det fremragende til at holde varme, komfort og sikkerhed, så du kan nyde naturen uden nødration. De slidstærke materialer og det stilfulde design gør dette telt til det perfekte valg for professionelle, der leder efter et kvalitetstelt.

 • Big Agnes Blacktail 4 Tent

  Big Agnes Blacktail 4 Tent

  2.990 kr.

  Udforsk Big Agnes Blacktail 4 Telte virtuelt og oplev en perfekt pasform til 2-4 personer. Let nok til baglandet, stærk nok til forlandet! Big Agnes har skabt en bemærkelsesværdig serie telte, der skiller sig ud fra konkurrenterne med Blacktail-teltene. Oplev professionel kvalitet og pålidelighed med dette telt!

 • Robens Voyager 3EX Tent

  Robens Voyager 3EX Tent

  2.794 kr.

  Robens Voyager 3EX Tent er det perfekte telt til dig, der søger en rummelig og robust løsning, som kan rumme op til fire personer. Det forlængede apsis giver dig mulighed for at lave mad og opbevare din oppakning, mens du nyder friluften. Fremstillet af højkvalitetsmaterialer med et stilrent design, der vil holde dig tør og komfortabel, selv i de værste vejrforhold. Robens Voyager 3EX Tent er den professionelle løsning til dig, der ønsker et pålideligt telt, der kan klare enhver tur.

 • VAUDE Vaude Campo 3P telt - Chute Green

  VAUDE Vaude Campo 3P telt – Chute Green

  2.259 kr.

  Teltet til dig der starter, nem at sætte op, hurtig at pakke sammen, let at havde med, samt er det alu stænger,

 • VAUDE Vaude Campo 3P telt - Terracotta

  VAUDE Vaude Campo 3P telt – Terracotta

  2.259 kr.

  Teltet til dig der starter, nem at sætte op, hurtig at pakke sammen, let at havde med, samt er det alu stænger,

 • Grand Canyon Topeka 4 Tent

  Grand Canyon Topeka 4 Tent

  830 kr.

  Grand Canyon Topeka 4 er et fantastisk telte til 3-4 personer, perfekt til dem, der ønsker en god kvalitet til en rimelig pris. Dette telte skaber en bekvem overnatningsplads for hele familien, takket være det robuste nylonstof og det vandafvisende PU-lag, der holder regnen ude. Telteens ventilation og ekstra åbninger sikrer en behagelig indendørs temperatur. Grand Canyon Topeka 4 er et ideelt valg for alle, der ønsker et robust, pålideligt og komfortabelt telte til deres weekendeventyr.

 • Robens Pioneer 3EX Tent

  Robens Pioneer 3EX Tent

  1.987 kr.

  Få meget for pengene med Robens Pioneer 3EX Telte! Dette lette og overskuelige telt passer perfekt til 2-4 personer, og er designet til at gøre campingturen nemmere og mere bekvem. Det er lavet af robust og holdbart materiale, og har et rummeligt indrettet interiør, der gør det let at indrette. Det har et stort sovekammer og et andet kammer, der gør det nemt at organisere det hele. Et vind- og vandtæt ydre gør teltene ideelle til alle vejrforhold, og de er lette at slå op og ned. Robens Pioneer 3EX Telte er det perfekte valg til førstegangskøberen eller enhver, der leder efter et kvalitetstelt, der er professionelt fremstillet med dansk kvalitet.

 • Sea to Summit Telos TR3 Plus Ultralight Backpacking Tent

  Sea to Summit Telos TR3 Plus Ultralight Backpacking Tent

  5.628 kr.

  Sea to Summit Telos TR3 Plus Ultralight Backpacking Tent er det perfekte valg for professionelle eventyrere. Dette telt er designet til at være rummeligt og vindtæt, hvilket gør det ideelt til brug året rundt. Med sin unikke stangfiguration er dette telt let at sætte op og pakke ned, hvilket gør det til det ideelle valg for dem, der ønsker en pålidelig og holdbar teltoplevelse.

 • Big Agnes Copper Spur HV UL4 Tent

  Big Agnes Copper Spur HV UL4 Tent

  6.408 kr.

  Oplev teltet virtuelt >>>Den opdaterede udgave af dét telt, som oftest står i direkte sammenligning med det berømte Hubba NX-serie fra MSR.Og nej, den dybe tallerken kan ikke opfindes to gange, og den ene model er ikke bedre, end den anden. Men d