Aclima WarmWool Pulse Heater

Lufferne fra Aclima WarmWool Pulse Heater er det perfekte alternativ til store handsker på kølige dage. De holder dine pulsårer varme og undgår kolde fingre. Brug dem alene eller som varmeforstærker under andre handsker. Professionelt valg til at holde dig varm og komfortabel.

DKK kr. 218,00
Aclima WarmWool Pulse Heater
5
DKK kr. 223,20
kr. 279,00
Aclima WarmWool Pulseheater - Jet Black
3.5
DKK kr. 239,00
kr. 299,00
Aclima Warmwool Pulseheater (Sort (JET BLACK) One size)
4
DKK kr. 299,00
kr. 299,00
Aclima WarmWool Pulseheater OneSize, Jet Black
DKK kr. 299,95
Aclima WarmWool Pulseheater
5
DKK kr. 299,95
kr. 299,95
Aclima WarmWool Pulseheater 3XL
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AclimaEAN: 7034041062140 Varenummer (SKU): 5776101063973912 Kategori:

Aclima WarmWool Pulse Heater

Leder du efter nyt Luffer grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er Aclima WarmWool Pulse Heater fra brandet Aclima måske det helt rette til dig. Med Aclima WarmWool Pulse Heater er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Aclima WarmWool Pulse Heater i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Aclima WarmWool Pulse Heater online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7034041062140