Adventure Food – Pyt i pande

Adventure Food – Pyt i Pande er den perfekte måde at nyde et sundt og velsmagende måltid, når du er på farten. Denne pose indeholder en gryderet med kartoffel, kødboller, puré, gulerod og hvidløg i en bouillon sauce. Retten er nem at have med på vandreture eller andet, da alt du skal tilføje er vand. Nyd denne velsmagende gryderet hvor som helst og når som helst!

Adventure Food Mince Beef Hotpot - 1 Portion
3.5
Adventure Food - Pyt i pande
5
Adventure Food Mince Beef Hotpot - Mad
3.5
Adventure Food Mince Beef Hotpot - Mad
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Adventure Food
EAN: 8717624623516
Varenummer (SKU): 8757800202667275 Kategori:

Adventure Food – Pyt i pande

Er du på udkig efter nyt Gryder & pander udstyr til din næste udendørs-oplevelse? Så er Adventure Food – Pyt i pande fra producenten Adventure Food måske det helt rette til dig. Med Adventure Food – Pyt i pande er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Adventure Food – Pyt i pande i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Adventure Food – Pyt i pande på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

8717624623516