Big Agnes Copper Spur HV UL2 Long Footprint

Med dette footprint, der passer til Copper Spur HV UL2 Long Tent, beskyttes teltbunden effektivt, ligesom dette teltunderlag gør det muligt at benytte sig af den særlige fast and light-konf. Med det geniale TipLok Tent Buckle™ i hvert hjørne er du professionelt beskyttet mod elementerne. Opgrader din campingoplevelse med dette pålidelige og praktiske tilbehør!

DKK kr. 799,00
Big Agnes Copper Spur HV UL2 Long Footprint
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Big Agnes
EAN: 841487138219
Varenummer (SKU): 5776101096213621 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Big Agnes´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Big Agnes Copper Spur HV UL2 Long Footprint

Leder du efter nyt Teltbunde udstyr til den næste udendørs-oplevelse? Så er Big Agnes Copper Spur HV UL2 Long Footprint fra brandet Big Agnes måske det helt rigtige for dig. Med Big Agnes Copper Spur HV UL2 Long Footprint er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Big Agnes Copper Spur HV UL2 Long Footprint i prisklassen fra webshop er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Big Agnes Copper Spur HV UL2 Long Footprint online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

841487138219