Big Agnes Tiger Wall UL2 & mtnGLO Footprint

Med dette footprint, der er udviklet til Big Agnes Tiger Wall UL2, kan du beskytte teltbunden effektivt. Dette teltunderlag har det revolutionerende TipLok Tent Buckle™ i hvert hjørne, som gør det muligt at benytte sig af den særlige fast and light-konfiguration. Denne løsning gør det muligt at slå teltet op hurtigt og let, så du nemt kan komme på campingture.

Big Agnes Tiger Wall UL2 & mtnGLO® Footprint
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Big Agnes
EAN: 841487134570
Varenummer (SKU): 5776101095027737 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Big Agnes´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Big Agnes Tiger Wall UL2 & mtnGLO Footprint

Er du på udkig efter nyt Teltbunde udstyr til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Big Agnes Tiger Wall UL2 & mtnGLO Footprint fra brandet Big Agnes øjensynligt det helt rette for dig. Med Big Agnes Tiger Wall UL2 & mtnGLO Footprint er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Big Agnes Tiger Wall UL2 & mtnGLO Footprint i prisklassen fra er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Big Agnes Tiger Wall UL2 & mtnGLO Footprint på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

841487134570