Burlington Leeds sokker, uld/bomuld, sort

Opgrader din sokkestil med Burlington Leeds sokkerne. Disse sorte sokker er lavet med en unik kombination af uld og bomuld, der giver dig både varmeregulering og komfort. Perfekte til både arbejde og fritid. Oplev den professionelle kvalitet med uld og bomuld iblandet polya.

DKK kr. 149,00
Burlington Leeds sokker, uld/bomuld, sort
DKK kr. 149,00
kr. 149,00
Burlington Strømper Leeds Wool Sock Sort Str 40/46 Herre
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BurlingtonEAN: 4049508033161 Varenummer (SKU): 5592900835938590 Kategori:

Burlington Leeds sokker, uld/bomuld, sort

Er du på udkig efter nyt Sokker udstyr til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Burlington Leeds sokker, uld/bomuld, sort fra brandet Burlington måske det helt rigtige for dig. Med Burlington Leeds sokker, uld/bomuld, sort er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Burlington Leeds sokker, uld/bomuld, sort i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Burlington Leeds sokker, uld/bomuld, sort på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

4049508033161