Bushmen Thermo Tarp 2×3

Bushmen Thermo Tarp 2×3 er den ultimative multifunktionelle og isolerende tarp. Med sin lette vægt på blot 550 gram og sin robuste opbygning tilbyder den livreddende egenskaber i en nødsituation. Denne tarp er designet til at give det bedste af beskyttelse og isolering mod vejret, og det er forbedret med en anti-UV-belægning, som forhindrer skadelige UV-stråler i at trænge igennem. Tarpen er let at opsætte og pakke sammen, og den er ekstremt slidstærk og modstandsdygtig over for vejr og vind. Med en Bushmen Thermo Tarp 2×3 på ryggen er du godt forberedt til en vejrudsat dag på tur!

Bushmen Thermo Tarp 2x3
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Bushmen
EAN: 5902194520607
Varenummer (SKU): 5776101095883520 Kategori:

Bushmen Thermo Tarp 2×3

Er du på udkig efter nyt Tarps udstyr til din næste outdoor-oplevelse? Så er Bushmen Thermo Tarp 2×3 fra brandet Bushmen øjensynligt det helt rette til dig. Med Bushmen Thermo Tarp 2×3 er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Bushmen Thermo Tarp 2×3 i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Bushmen Thermo Tarp 2×3 online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5902194520607