CamelBak – BFM Mil Spec Crux 50L (Brun)

CamelBak BFM Mil Spec Crux 50L (Brun) er en kompromisløs militær-rygsæk, der er designet med slidstærkt 500D Cordura®-stof for at sikre en lang holdbarhed. Tasken har en kapacitet på 47 liter og en indbygget vandtank med en kapacitet på 3 liter, hvilket gør den til en af de største tasker i CamelBaks militærserie. Den er designet med støtte og komfort i tankerne, så du kan have det bedste af begge verdener, når du bærer rundt på dine vigtigste ejendele. Med CamelBak BFM Mil Spec Crux 50L (Brun) er du godt rustet til ethvert eventyr.

CamelBak - BFM Mil Spec Crux 50L (Brun)
5
Camelbak Bfm 3.0l Mil Spec Crux Long Coyote - Rygsæk
3.5
Camelbak Bfm 3.0l Mil Spec Crux Long Coyote - Rygsæk
3.5
Camelbak Bfm 3.0l Mil Spec Crux Long Coyote - Rygsæk
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CamelBak
EAN: 886798014357
Varenummer (SKU): 8757800199978532 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring CamelBak´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

CamelBak – BFM Mil Spec Crux 50L (Brun)

Leder du efter nyt Camelbak grej til den næste outdoor-oplevelse? Så er CamelBak – BFM Mil Spec Crux 50L (Brun) fra brandet CamelBak øjensynligt det helt rette for dig. Med CamelBak – BFM Mil Spec Crux 50L (Brun) er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med CamelBak – BFM Mil Spec Crux 50L (Brun) i prisklassen pris fra er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx CamelBak – BFM Mil Spec Crux 50L (Brun) på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

886798014357