CamelBak Big Bite Valve Cover

CamelBak Big Bite Valve Cover beskytter effektivt dit drikkesystems mundstykke mod snavs og skidt. Historien bag CamelBak går helt tilbage til 1988, hvor cykelentusiasten Michael Eidson deltog i det svimlende cykelløb Ironman. Med et udvalg af de solutions han havde forberedt, skabte han et mundstykke, der kombinerede komfort og funktionalitet. Denne vision har siden da udviklet sig til det, vi i dag kender som CamelBak. Big Bite Valve Covers unikke design er lavet af BPA-frit materiale, som giver sikkerhed for, at det ikke vil forurene dit drikkevand. Det er nemt at sætte den på drikkesystemet og holde mundstykket rent og frisk, så du altid kan nyde en forfriskende drik.

DKK kr. 55,00
CamelBak Big Bite Valve Cover
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CamelBakEAN: 1213000112249 Varenummer (SKU): 5776101093803535 Kategori:

CamelBak Big Bite Valve Cover

Er du på udkig efter nyt Camelbak udstyr til din kommende udendørs-oplevelse? Så er CamelBak Big Bite Valve Cover fra brandet CamelBak øjensynligt det helt rigtige til dig. Med CamelBak Big Bite Valve Cover er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med CamelBak Big Bite Valve Cover i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx CamelBak Big Bite Valve Cover online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

1213000112249