Camelbak CamelBak eddy+ 1L Drikkedunk – Rose

DKK kr. 129,00
CamelBak Eddy+ - Drikkeflaske - 1 liter - Rose
4.5
DKK kr. 159,00
Camelbak CamelBak eddy+ 1L Drikkedunk - Rose
4
DKK kr. 159,00
CamelBak - Eddy+ 1L (Lyserød)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CamelbakEAN: 886798030296 Varenummer (SKU): 5443200160707643 Kategorier: ,

Camelbak CamelBak eddy+ 1L Drikkedunk – Rose

Leder du efter nyt Camelbak udstyr til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Camelbak CamelBak eddy+ 1L Drikkedunk – Rose fra producenten Camelbak øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Camelbak CamelBak eddy+ 1L Drikkedunk – Rose er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Camelbak CamelBak eddy+ 1L Drikkedunk – Rose i prisklassen fra er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Camelbak CamelBak eddy+ 1L Drikkedunk – Rose online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

886798030296