Camelbak CamelBak eddy+ Kids 0.4L – Grapefruit – Tritan ™ Renew

DKK kr. 119,00
CamelBak Eddy+ Kids - Drikkeflaske - 0,4 liter - Grapefruit
4.5
DKK kr. 126,00
CamelBak - Eddy+ Kids drikkeflaske (Lys/Rød)
5
DKK kr. 149,00
Camelbak CamelBak eddy+ Kids 0.4L - Grapefruit - Tritan ™ Renew
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CamelbakEAN: 886798030555 Varenummer (SKU): 5443200275486889 Kategori:

Camelbak CamelBak eddy+ Kids 0.4L – Grapefruit – Tritan ™ Renew

Leder du efter nyt Camelbak udstyr til den næste outdoor-oplevelse? Så er Camelbak CamelBak eddy+ Kids 0.4L – Grapefruit – Tritan ™ Renew fra brandet Camelbak måske det helt rigtige for dig. Med Camelbak CamelBak eddy+ Kids 0.4L – Grapefruit – Tritan ™ Renew er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Camelbak CamelBak eddy+ Kids 0.4L – Grapefruit – Tritan ™ Renew i prisklassen pris fra er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Camelbak CamelBak eddy+ Kids 0.4L – Grapefruit – Tritan ™ Renew online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

886798030555