CamelBak – Carry Cap vandflaske 1L (Grøn)

CamelBak – Carry Cap vandflaske 1L (Grøn) er den perfekte løsning til at have rent drikkevand altid ved hånden. Vandflasken er fremstillet af det bæredygtige og innovative Tritan® Renew-plastik, som består af 50% genbrugsmateriale, hvilket gør den meget holdbar. Med en kapacitet på 1L er den let at bære og har et drejelåg af gummi, som gør det let at åbne og lukke. Carry Cap vandflaske 1L fra CamelBak er ideel til at have med på farten og sikrer, at du altid har adgang til rent drikkevand.

Camelbak Carry Cap 1L drikkedunk-olive - Drikkeflasker /-dunk
5
Camelbak Carry Cap - Drikkedunk 1 liter - Olive - 100% BPA fri
4.5
CamelBak - Carry Cap vandflaske 1L (Grøn)
5
Camelbak Cb Carry Cap 32oz - Olive - Str. 1L - Drikkeflaske
3.5
Camelbak Cb Carry Cap 32oz - Olive - Str. 1L - Drikkeflaske
4
Camelbak Cb Carry Cap 32oz - Olive - Str. 1L - Drikkeflaske
3.5
Camelbak Cb Carry Cap 32oz - Olive - Str. 1L - Drikkeflaske
4
Camelbak Cb Carry Cap 32oz - Olive - Str. 1L - Drikkeflaske
Camelbak Cb Carry Cap 32oz - Olive - Str. 1L - Drikkeflaske
4.5
Camelbak Carry Cap 1 L Drikkedunk Olive
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CamelBak
EAN: 886798030227
Varenummer (SKU): 8757802119218305 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring CamelBak´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

CamelBak – Carry Cap vandflaske 1L (Grøn)

Leder du efter nyt Camelbak udstyr til din næste udendørs-oplevelse? Så er CamelBak – Carry Cap vandflaske 1L (Grøn) fra brandet CamelBak øjensynligt det helt rigtige til dig. Med CamelBak – Carry Cap vandflaske 1L (Grøn) er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med CamelBak – Carry Cap vandflaske 1L (Grøn) i prisklassen fra webshop er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx CamelBak – Carry Cap vandflaske 1L (Grøn) online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

886798030227