CamelBak – Chute Mag 1,5L

Gør din træning mere bæredygtig med CamelBak Chute Mag 1,5L. Denne lette og holdbare high-flow flaske er lavet med 50% genbrugsmateriale og har en farvematchet tøjring, der sikkert opbevarer den magnetiske hætte, mens du drikker. Desuden er den udstyret med et håndtag, der er let at holde fast på, så du får hurtig og bekvem adgang til væsken. Denne innovative flaske er den perfekte allierede til alle sportsaktiviteter og er den bedste måde at komme i gang med en bæredygtig livsstil.

DKK kr. 145,00
Camelbak Chute Mag - Drikkeflaske - 1,5 liter - Clear
4.5
DKK kr. 178,00
Camelbak Chute Mag 1.5L drinking bottle, clear
DKK kr. 189,00
CamelBak - Chute Mag 1,5L
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CamelBakEAN: 886798030722 Varenummer (SKU): 8757802119218440 Kategori:

CamelBak – Chute Mag 1,5L

Leder du efter nyt Camelbak grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er CamelBak – Chute Mag 1,5L fra brandet CamelBak øjensynligt det helt rigtige til dig. Med CamelBak – Chute Mag 1,5L er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med CamelBak – Chute Mag 1,5L i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx CamelBak – Chute Mag 1,5L på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

886798030722