CamelBak Crux 2L Reservoir

CamelBak® Crux™ 2L Reservoir er designet til professionelle outdoor-entusiaster. Det giver en helt ny måde at bære væske på, da det har to kamre med volumenangivelser. Det kan fylde op til to liter, og er lavet til at passe ned i alle typer rygsække, der er forberedt til drikkesystem. Det er den perfekte måde at holde dig hydreret på, når du er på farten.

Camelbak Crux 2L reservoir, blå
4.5
CamelBak Crux™ 2L Reservoir
5
Camelbak Crux 2L Vandblære
4.5
Camelbak Crux reservior/blære/pose - 2,0 liter
4.5
CamelBak CRUX 2L Reservoir - Blå
3.5
CamelBak CRUX 2L Reservoir - Blå
4
CamelBak CRUX 2L Reservoir - Blå
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CamelBak
EAN: 886798004563
Varenummer (SKU): 5776101093663222 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring CamelBak´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

CamelBak Crux 2L Reservoir

Leder du efter nyt Camelbak grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er CamelBak Crux 2L Reservoir fra producenten CamelBak måske det helt rette for dig. Med CamelBak Crux 2L Reservoir er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med CamelBak Crux 2L Reservoir i prisklassen pris fra er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx CamelBak Crux 2L Reservoir på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

886798004563