CamelBak – Eddy+ 1L, filtered by LifeStraw (Grå)

DKK kr. 449,00
CamelBak - Eddy+ Lifestraw Drikkedunk 1L
5
DKK kr. 449,00
CamelBak - Eddy+ 1L, filtered by LifeStraw (Grå)
5
DKK kr. 499,00
Camelbak Eddy+ 1 L Med Lifestraw Filter Gennemsigtig
4.5
DKK kr. 523,95
Camelbak Eddy+ 32oz, Filtered By Lifestraw - Clear - Str. 32oz - Vandfilter
3.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CamelBakEAN: 886798034065 Varenummer (SKU): 8757800000122943 Kategori:

CamelBak – Eddy+ 1L, filtered by LifeStraw (Grå)

Leder du efter nyt Camelbak udstyr til din næste outdoor-oplevelse? Så er CamelBak – Eddy+ 1L, filtered by LifeStraw (Grå) fra producenten CamelBak øjensynligt det helt rigtige til dig. Med CamelBak – Eddy+ 1L, filtered by LifeStraw (Grå) er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med CamelBak – Eddy+ 1L, filtered by LifeStraw (Grå) i prisklassen fra webshop er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx CamelBak – Eddy+ 1L, filtered by LifeStraw (Grå) online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

886798034065