CamelBak – Eddy+ Kids drikkeflaske (Grøn)

Den letteste og mest robuste drikkedunk til børn fra CamelBak: Eddy+ Kids. Denne drikkeflaske er lavet af Tritan® Renew-plastik, som er miljøvenligt og BPA-, BPS- og BPF-frit. Låget er spildsikkert og lækagesikkert, og den har et praktisk bærehåndtag. Den er desuden lugt- og pletbestandig. Køb denne lækre drikkeflaske fra CamelBak og giv dit barn et friskt og sundt alternativ til de søde sodavand.

CamelBak Eddy+ Kids - Drikkeflaske - 0,4 liter - Hip Dinos
4.5
CamelBak - Eddy+ Kids drikkeflaske (Grøn)
5
Camelbak CamelBak eddy+ Kids 0.4L - Hip Dinos
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CamelBak
EAN: 886798030654
Varenummer (SKU): 8757800200009123 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring CamelBak´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

CamelBak – Eddy+ Kids drikkeflaske (Grøn)

Leder du efter nyt Drikkeflaske grej til din kommende outdoor-oplevelse? Så er CamelBak – Eddy+ Kids drikkeflaske (Grøn) fra brandet CamelBak måske det helt rigtige til dig. Med CamelBak – Eddy+ Kids drikkeflaske (Grøn) er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med CamelBak – Eddy+ Kids drikkeflaske (Grøn) i prisklassen fra webshop er du tættere på den bedste oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx CamelBak – Eddy+ Kids drikkeflaske (Grøn) online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

886798030654