CamelBak – Eddy+ Kids drikkeflaske (Orange/Blå)

Eddy+ Kids drikkeflaske fra CamelBak er den ideelle løsning til børn, der ønsker at drikke mens de er på farten. Flasken er designet ud fra CamelBak’s klassiske Eddy-design, og er lavet af det bæredygtige Tritan® Renew-plastik, som er fri for BPA, BPS og BPF. Denne drikkeflaske har et spildsikkert sugerør, lækagesikkert låg og et praktisk bærehåndtag, så flasken nemt kan tages med overalt. Flasken er desuden lugt- og pletbestandig, så den holder sig pæn og rengøres nemt. Eddy+ Kids drikkeflaske fra CamelBak er den perfekte løsning til alle aktive børn, der gerne vil holde sig hydreret mens de er på farten.

DKK kr. 108,00
CamelBak 2472501041, 400 ml, Dagligt forbrug, Lyserød, Hvid, Tritan, Unicorn Party, Barn
DKK kr. 126,00
CamelBak - Eddy+ Kids drikkeflaske (Orange/Blå)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CamelBakEAN: 886798030579 Varenummer (SKU): 8757800201447796 Kategorier: ,

CamelBak – Eddy+ Kids drikkeflaske (Orange/Blå)

Leder du efter nyt Camelbak udstyr til din kommende udendørs-oplevelse? Så er CamelBak – Eddy+ Kids drikkeflaske (Orange/Blå) fra producenten CamelBak måske det helt rette til dig. Med CamelBak – Eddy+ Kids drikkeflaske (Orange/Blå) er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med CamelBak – Eddy+ Kids drikkeflaske (Orange/Blå) i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx CamelBak – Eddy+ Kids drikkeflaske (Orange/Blå) på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

886798030579