CamelBak – Eddy+ Kids termoflaske (Blå/Grøn)

Eddy+ Kids termoflaske fra CamelBak er en robust, vacuumisoleret drikkeflaske der er ideel til at holde dit barns vand koldt eller kakao varmt i længere tid. Flasken er lavet af rustfrit stål og har et spildsikkert sugerør samt et låg, der er lækagesikkert. Flasken fås i farverne blå og grøn samt flere andre varianter, så der er helt sikkert en der passer til dit barns smag. Den praktiske termoflaske fra CamelBak er det ideelle valg til dit barn, når det kommer til at drikke opbevaret på en hygiejnisk måde.

DKK kr. 143,00
CamelBak - Eddy+ Kids termoflaske (Blå/Grøn)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CamelBakEAN: 886798024738 Varenummer (SKU): 8757800203679089 Kategorier: ,

CamelBak – Eddy+ Kids termoflaske (Blå/Grøn)

Leder du efter nyt Camelbak grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er CamelBak – Eddy+ Kids termoflaske (Blå/Grøn) fra producenten CamelBak måske det helt rette til dig. Med CamelBak – Eddy+ Kids termoflaske (Blå/Grøn) er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med CamelBak – Eddy+ Kids termoflaske (Blå/Grøn) i prisklassen fra webshop er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx CamelBak – Eddy+ Kids termoflaske (Blå/Grøn) på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

886798024738