CamelBak – Forge Flow rejsekrus 0,5L (Brun)

CamelBak’s Forge Flow Rejsekrus giver dig mulighed for hurtigt og nemt at nyde dine drikkevarer, uanset hvor du er. Den ændrede design er udstyret med et låsesystem, der lader dig drikke med én hånd, og den er også let at låse og låse op. Denne robuste rejsekrus har en kapacitet på 0,5 liter, så du kan nyde længere ture uden at skulle genfylde. Ud over det stilfulde design har denne robuste termokrus et vakuumisoleret dobbeltvægssystem, der holder dine drikkevarer varme i op til 6 timer. Det er det perfekte valg for kaffeelskere og koffein junkies, der ofte er på farten.

DKK kr. 292,00
CamelBak - Forge Flow rejsekrus 0,5L (Brun)
5
DKK kr. 292,95
Camelbak Forge Flow Sst Vacuum Insulated - Dune - Str. 16oz - Termoflaske
4
DKK kr. 292,95
Camelbak Forge Flow Sst Vacuum Insulated - Dune - Str. 16oz - Termoflaske
3.5
DKK kr. 292,95
Camelbak Forge Flow Sst Vacuum Insulated - Dune - Str. 16oz - Termoflaske
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CamelBakEAN: 886798034461 Varenummer (SKU): 8757802119400297 Kategorier: ,

CamelBak – Forge Flow rejsekrus 0,5L (Brun)

Leder du efter nyt Camelbak udstyr til din kommende outdoor-oplevelse? Så er CamelBak – Forge Flow rejsekrus 0,5L (Brun) fra producenten CamelBak øjensynligt det helt rigtige til dig. Med CamelBak – Forge Flow rejsekrus 0,5L (Brun) er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med CamelBak – Forge Flow rejsekrus 0,5L (Brun) i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx CamelBak – Forge Flow rejsekrus 0,5L (Brun) online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

886798034461