CamelBak – Horizon 0,35L dåsekøler (Sort)

Ønsker du en kold dåse eller flaske? Den nye Horizon Can Cooler fra CamelBak er her for at give dig det bedste af køling. Den dobbeltvæggede, vakuumisolerede rustfri stålkonstruktion vil holde din dåse eller flaske kølig og frisk i op til 0,35 liter. Og den passer til en bred vifte af 12 oz dåse- og flaskestørrelser. Fra nu af vil køligere hoveder sejre.

Camelbak Can Cooler 0,35 liter, black
4.5
CamelBak - Horizon 0,35L dåsekøler (Sort)
5
Camelbak Can Cooler Sst Vacuum Insulated - Black - Str. 12oz - Termomadkasse
3.5
Camelbak Can Cooler Sst Vacuum Insulated - Black - Str. 12oz - Termomadkasse
3.5
Camelbak Can Cooler Sst Vacuum Insulated - Black - Str. 12oz - Termomadkasse
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CamelBak
EAN: 886798037332
Varenummer (SKU): 8757800000046476 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring CamelBak´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

CamelBak – Horizon 0,35L dåsekøler (Sort)

Er du på udkig efter nyt Camelbak grej til den kommende outdoor-oplevelse? Så er CamelBak – Horizon 0,35L dåsekøler (Sort) fra brandet CamelBak måske det helt rigtige for dig. Med CamelBak – Horizon 0,35L dåsekøler (Sort) er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med CamelBak – Horizon 0,35L dåsekøler (Sort) i prisklassen pris fra er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx CamelBak – Horizon 0,35L dåsekøler (Sort) online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

886798037332