CamelBak – Horizon 750ml vinflaske (Lyserød)

Horizon 750ml vinflaske fra CamelBak er en vacuumisoleret termoflaske, designet til at holde din vin på den foretrukne temperatur. Den har en rummelig kapacitet, der kan rumme en fuld flaske vin på 750 ml og den holder temperaturen konstant, helt op til 35 timer. Flasken er lavet af robust rustfrit stål og kommer i elegant lyserød farve. Den er også udstyret med en udskiftelig pro-bruger lås, som gør det muligt at åbne og lukke den uden problemer. Med denne termoflaske fra CamelBak kan du nyde din vin med den perfekte temperatur.

CamelBak - Horizon 750ml vinflaske (Lyserød)
5
Camelbak Bottle Sst Vacuum Insulated - Terracotta Rose - Str. .75L - Termokande
3.5
Camelbak Bottle Sst Vacuum Insulated - Terracotta Rose - Str. .75L - Termokande
3.5
Camelbak Bottle Sst Vacuum Insulated - Terracotta Rose - Str. .75L - Termokande
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CamelBak
EAN: 886798032061
Varenummer (SKU): 8757800203532966 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring CamelBak´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

CamelBak – Horizon 750ml vinflaske (Lyserød)

Er du på udkig efter nyt Camelbak udstyr til den næste udendørs-oplevelse? Så er CamelBak – Horizon 750ml vinflaske (Lyserød) fra brandet CamelBak måske det helt rette for dig. Med CamelBak – Horizon 750ml vinflaske (Lyserød) er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med CamelBak – Horizon 750ml vinflaske (Lyserød) i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx CamelBak – Horizon 750ml vinflaske (Lyserød) på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

886798032061