CamelBak – Horizon Camp termokrus (Blå)

Horizon Camp termokruset fra CamelBak er et dobbeltvægget, vacuumisoleret termokrus i rustfrit stål, der kan holde op til 350 ml væske. Det er det perfekte valg til at tage kaffe, te, soda, øl eller vand med på farten, da det holder væske koldt i længere tid. Låget på termokruset sørger for, at du ikke skal bekymre dig om dryp og sølvpapir, og den stilfulde blå farve gør dette termokrus til det hele perfekte rejse-accessoire.

CamelBak - Horizon Camp termokrus (Blå)
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CamelBak
EAN: 886798027913
Varenummer (SKU): 8757800199979660 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring CamelBak´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

CamelBak – Horizon Camp termokrus (Blå)

Er du på udkig efter nyt Camelbak udstyr til din næste outdoor-oplevelse? Så er CamelBak – Horizon Camp termokrus (Blå) fra brandet CamelBak øjensynligt det helt rette til dig. Med CamelBak – Horizon Camp termokrus (Blå) er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med CamelBak – Horizon Camp termokrus (Blå) i prisklassen pris fra er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx CamelBak – Horizon Camp termokrus (Blå) på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

886798027913