CamelBak – Horizon Camp termokrus (Grøn)

Horizon Camp termokruset fra CamelBak er et dobbeltvægget, vacuumisoleret termokrus med låg, som kan indeholde op til 350 ml væske. Dette robuste rustfri ståltermokrus er perfekt til at tage kaffe, te, soda, øl og vand med dig på farten, hvor du kan nyde en kold drik. Med en elegant grøn finish er dette termokrus et stilfuldt valg for alle, der ønsker at holde sig hydreret og komfortabel i løbet af deres dag.

CamelBak - Horizon Camp termokrus (Grøn)
5
Termokande Camelbak Camp Mug Grøn Rustfrit stål 350 ml
CamelBak Camping Termokop 0,35L Grøn
4.5
CamelBak Camp Termokrus SST Vacuum Insulated Moss
4.5
Camelbak Termokrus 0,35 liter, moss
4.5
Camelbak Cb Camp Mug, Sst Vacuum Insulated, 12oz - Moss - Str. .4L - Termokop
3.5
Camelbak Cb Camp Mug, Sst Vacuum Insulated, 12oz - Moss - Str. .4L - Termokop
3.5
Camelbak Cb Camp Mug, Sst Vacuum Insulated, 12oz - Moss - Str. .4L - Termokop
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CamelBak
EAN: 886798027906
Varenummer (SKU): 8757800199979661 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring CamelBak´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

CamelBak – Horizon Camp termokrus (Grøn)

Leder du efter nyt Camelbak grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er CamelBak – Horizon Camp termokrus (Grøn) fra brandet CamelBak øjensynligt det helt rigtige til dig. Med CamelBak – Horizon Camp termokrus (Grøn) er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med CamelBak – Horizon Camp termokrus (Grøn) i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx CamelBak – Horizon Camp termokrus (Grøn) på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

886798027906