CamelBak – Horizon Camp termokrus (Hvid)

Tage Horizon Camp termokruset fra CamelBak med på farten for at nyde kølige drikkevarer. Dette termokrus er et dobbeltvægget, vacuumisoleret design med et låg, der kan rumme op til 350 ml væske. Dets rustfrit stålkonstruktion gør dette krus både stilfuldt og stærkt, så du kan nyde alskens drikkevarer, der kan holdes kolde.

CamelBak Camp Termokrus SST Vacuum Insulated Hvid
4.5
Camelbak Camp Mug SST Vacuum Insulated - Termokop - 0,35 L - White
4.5
CamelBak - Horizon Camp termokrus (Hvid)
5
Camelbak Cb Camp Mug, Sst Vacuum Insulated, 12oz - White - Str. .4L - Termokop
3.5
Camelbak Cb Camp Mug, Sst Vacuum Insulated, 12oz - White - Str. .4L - Termokop
3.5
Camelbak Cb Camp Mug, Sst Vacuum Insulated, 12oz - White - Str. .4L - Termokop
4
Camelbak Termokrus 0,35 liter, white
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CamelBak
EAN: 886798027890
Varenummer (SKU): 8757800199979630 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring CamelBak´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

CamelBak – Horizon Camp termokrus (Hvid)

Leder du efter nyt Camelbak grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er CamelBak – Horizon Camp termokrus (Hvid) fra brandet CamelBak måske det helt rette til dig. Med CamelBak – Horizon Camp termokrus (Hvid) er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med CamelBak – Horizon Camp termokrus (Hvid) i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx CamelBak – Horizon Camp termokrus (Hvid) på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

886798027890