CamelBak – Horizon Camp termokrus (Sort)

Horizon Camp termokruset fra CamelBak er et dobbeltvægget, vacuumisoleret termokrus lavet af rustfrit stål. Det har en låg, som kan indeholde op til 350 ml væske og kan holde drikkevarer som kaffe, te, soda, øl og vand kolde i lang tid, så du altid har det med på farten. Dette termokrus er ideelt til professionelle, der ønsker at holde kolde drikkevarer friske uden at gå på kompromis med stil.

CamelBak - Horizon Camp termokrus (Sort)
5
CamelBak Camping Termokop 0,35L Sort
4.5
CamelBak Camp Termokrus SST Vacuum Insulated Sort
4.5
Camelbak Camp Mug SST Vacuum Insulated - Termokop - 0,35 L - Black
4.5
Camelbak Cb Camp Mug, Sst Vacuum Insulated, 12oz - Black - Str. .4L - Termokop
3.5
Camelbak Cb Camp Mug, Sst Vacuum Insulated, 12oz - Black - Str. .4L - Termokop
3.5
Camelbak Cb Camp Mug, Sst Vacuum Insulated, 12oz - Black - Str. .4L - Termokop
4
Camelbak Termokrus 0,35 liter, black
4.5
Termokande Camelbak C2393/001035/UNI Sort Rustfrit stål 350 ml
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CamelBak
EAN: 886798027883
Varenummer (SKU): 8757800199979623 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring CamelBak´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

CamelBak – Horizon Camp termokrus (Sort)

Er du på udkig efter nyt Camelbak grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er CamelBak – Horizon Camp termokrus (Sort) fra brandet CamelBak måske det helt rette for dig. Med CamelBak – Horizon Camp termokrus (Sort) er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med CamelBak – Horizon Camp termokrus (Sort) i prisklassen fra webshop er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx CamelBak – Horizon Camp termokrus (Sort) på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

886798027883