CamelBak – Hydrobak Light 2,5L (Gul)

Den lette og kompakte CamelBak Hydrobak Light 2,5L er den perfekte rygsæk til aktiviteter, hvor din oppakning skal være minimal, men du stadig ønsker at have adgang til væske og basale ejendele. Rygsækken rummer et 1,5 liters CRUX™ Reservoir-drys, så du kan holde dig hydreret, samt et 1 liters rum til dine basale ejendele. Ideel til dagens udendørs oplevelser, er CamelBak Hydrobak Light 2,5L de perfekte selskab til alle, der søger ekstra energi og bekvemmeligheder. Med sit professionelle danske design, er Hydrobak Light den perfekte makker, når du er på farten.

DKK kr. 429,00
Camelbak Hydrobak Light - Rygsæk inkl. vandreservoir - 1,5 liter - Golden/black
4.5
DKK kr. 523,00
CamelBak - Hydrobak Light 2,5L (Gul)
5
DKK kr. 523,95
Camelbak Hydrobak Light 50oz - Golden/Black - Str. 50 oz - Rygsæk
3.5
DKK kr. 523,95
Camelbak Hydrobak Light 50oz - Golden/Black - Str. 50 oz - Rygsæk
4
DKK kr. 523,95
Camelbak Hydrobak Light 50oz - Golden/Black - Str. 50 oz - Rygsæk
3.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CamelBakEAN: 886798034775 Varenummer (SKU): 8757802119217446 Kategori:

CamelBak – Hydrobak Light 2,5L (Gul)

Er du på udkig efter nyt Camelbak grej til din kommende outdoor-oplevelse? Så er CamelBak – Hydrobak Light 2,5L (Gul) fra producenten CamelBak øjensynligt det helt rette til dig. Med CamelBak – Hydrobak Light 2,5L (Gul) er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med CamelBak – Hydrobak Light 2,5L (Gul) i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx CamelBak – Hydrobak Light 2,5L (Gul) online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

886798034775