CamelBak LifeStraw Bottle Filter Set Large

Med dette LifeStraw Bottle Filter Set Large kan du udskifte dit udtjente filter i din Eddy+ LifeStraw 1L. Du kan dog også bruge LifeStraw Bottle Filter Set Medium eller Small for at få lidt mere volumen i flasken, men gennemstrømningshastigheden er højere. Opgrader din vandflaske med dette professionelle filter sæt fra CamelBak!

CamelBak LifeStraw Bottle Filter Set Large
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CamelBak
EAN: 886798034218
Varenummer (SKU): 5776101098333808 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring CamelBak´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

CamelBak LifeStraw Bottle Filter Set Large

Leder du efter nyt Camelbak udstyr til din kommende udendørs-oplevelse? Så er CamelBak LifeStraw Bottle Filter Set Large fra producenten CamelBak øjensynligt det helt rigtige til dig. Med CamelBak LifeStraw Bottle Filter Set Large er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med CamelBak LifeStraw Bottle Filter Set Large i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx CamelBak LifeStraw Bottle Filter Set Large på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

886798034218