CamelBak – M.U.L.E. 12 Hydration rygsæk (Beige)

DKK kr. 1.099,00
Camelbak M.U.L.E. - Rygsæk 12 liter med 3 liter vandreservoir - Aluminum/black
4.5
DKK kr. 1.258,00
CamelBak - M.U.L.E. 12 Hydration rygsæk (Beige)
5
DKK kr. 1.258,95
Camelbak M.u.l.e. 12 100oz - Aluminum/Black - Str. 100oz - Rygsæk
3.5
DKK kr. 1.258,95
Camelbak M.u.l.e. 12 100oz - Aluminum/Black - Str. 100oz - Rygsæk
4
DKK kr. 1.258,95
Camelbak M.u.l.e. 12 100oz - Aluminum/Black - Str. 100oz - Rygsæk
3.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CamelBakEAN: 886798034843 Varenummer (SKU): 8757800000122842 Kategori:

CamelBak – M.U.L.E. 12 Hydration rygsæk (Beige)

Leder du efter nyt Camelbak udstyr til den næste udendørs-oplevelse? Så er CamelBak – M.U.L.E. 12 Hydration rygsæk (Beige) fra brandet CamelBak øjensynligt det helt rette for dig. Med CamelBak – M.U.L.E. 12 Hydration rygsæk (Beige) er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med CamelBak – M.U.L.E. 12 Hydration rygsæk (Beige) i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx CamelBak – M.U.L.E. 12 Hydration rygsæk (Beige) på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

886798034843