CamelBak – M.U.L.E. Pro 14 (Sort)

CamelBak M.U.L.E. Pro 14 er den perfekte hydreringspakke for professionelle. Den udstyres med et helt nyt Air Support™-bagpanel, der giver større komfort og bedre ventilation. Denne pakke har et stort hovedrum, lommer i skulderstropperne, et elastisk lommebælte og intelligente organisatoriske funktioner, som du kan stole på. Den er udstyret med et 3L Crux™-reservoir, der leverer 20% mere drikke på hvert slag, så du kan holde dig hydreret i længere tid. Så du kan håndtere selv de mest udfordrende udendørs eventyr.

CamelBak - M.U.L.E. Pro 14 (Sort)
5
CamelBak - M.U.L.E. Pro Rygsæk (14L)
5
Camelbak Cb M.u.l.e. Pro 14 100 Oz - Black - Str. 100 oz - Rygsæk
3.5
Camelbak Cb M.u.l.e. Pro 14 100 Oz - Black - Str. 100 oz - Rygsæk
4
Camelbak Cb M.u.l.e. Pro 14 100 Oz - Black - Str. 100 oz - Rygsæk
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CamelBak
EAN: 886798029061
Varenummer (SKU): 8757802119184780 Kategorier: , ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring CamelBak´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

CamelBak – M.U.L.E. Pro 14 (Sort)

Er du på udkig efter nyt Borde & stole grej til din kommende udendørs-oplevelse? Så er CamelBak – M.U.L.E. Pro 14 (Sort) fra brandet CamelBak øjensynligt det helt rette til dig. Med CamelBak – M.U.L.E. Pro 14 (Sort) er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med CamelBak – M.U.L.E. Pro 14 (Sort) i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx CamelBak – M.U.L.E. Pro 14 (Sort) online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

886798029061