CamelBak – Rocks Tumbler (Sort)

CamelBak Rocks Tumbler er et professionelt cocktailglas, der er ideelt til udendørs brug. Den dobbeltvæggede, isolerede rustfri stålkonstruktion holder dine cocktails kolde, mens pulverlak-finishen på ydersiden sikrer dig, at glaset ikke sveder. Tri-modetumblerlåget kan åbnes for varieret flow og er spildbestandigt, når det lukkes. Dette er det perfekte valg, hvis du ønsker at nyde en sofistikeret cocktail udendørs.

DKK kr. 143,65
kr. 169,00
CamelBak Rocks Tumbler Termokop 0,3L Sort
4.5
DKK kr. 199,00
CamelBak Rocks Tumbler Termokrus SST Vacuum Insulated Sort
4.5
DKK kr. 212,00
CamelBak - Rocks Tumbler (Sort)
5
DKK kr. 212,95
Camelbak Cb Rocks Tumbler, Sst Vacuum Insulated, - Black - Str. .3L - Termokop
4
DKK kr. 212,95
kr. 240,95
Camelbak Cb Rocks Tumbler, Sst Vacuum Insulated, - Black - Str. .3L - Termokop
3.5
DKK kr. 212,95
kr. 240,95
Camelbak Cb Rocks Tumbler, Sst Vacuum Insulated, - Black - Str. .3L - Termokop
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CamelBakEAN: 886798027616 Varenummer (SKU): 8757802119216159 Kategori:

CamelBak – Rocks Tumbler (Sort)

Er du på udkig efter nyt Camelbak udstyr til den næste outdoor-oplevelse? Så er CamelBak – Rocks Tumbler (Sort) fra brandet CamelBak øjensynligt det helt rette for dig. Med CamelBak – Rocks Tumbler (Sort) er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med CamelBak – Rocks Tumbler (Sort) i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx CamelBak – Rocks Tumbler (Sort) på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

886798027616