CamelBak – Wine Tumbler (Sort)

Drik din yndlingsvin med stil med CamelBak – Wine Tumbler. Denne vakuumisolerede tumbler holder den ideelle temperatur, så du kan nyde din vin i perfekt kondition. Den skålformede design maksimerer aroma og smag, så du får den fulde fornøjelse af din foretrukne sort. Vores pulverlakering forhindrer kondens på det udvendige, så du kan nyde den ægte vino uden at ofre smagen og nydelsen.

CamelBak Wine Tumbler Termokop SST Vacuum Insulated Sort
4.5
CamelBak Termokop Wine Tumbler
4.5
CamelBak - Wine Tumbler (Sort)
5
Camelbak Cb Wine Tumbler, Sst Vacuum Insulated, 1 - Black - Str. .35L - Termokop
3.5
Camelbak Cb Wine Tumbler, Sst Vacuum Insulated, 1 - Black - Str. .35L - Termokop
3.5
Camelbak Cb Wine Tumbler, Sst Vacuum Insulated, 1 - Black - Str. .35L - Termokop
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CamelBak
EAN: 886798027586
Varenummer (SKU): 8757802119216094 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring CamelBak´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

CamelBak – Wine Tumbler (Sort)

Leder du efter nyt Camelbak grej til din kommende udendørs-oplevelse? Så er CamelBak – Wine Tumbler (Sort) fra producenten CamelBak øjensynligt det helt rette til dig. Med CamelBak – Wine Tumbler (Sort) er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med CamelBak – Wine Tumbler (Sort) i prisklassen fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx CamelBak – Wine Tumbler (Sort) på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

886798027586