Canada Goose Ladies Mystique Parka no-fur, Black

Canada Goose Mystique Parka er det perfekte valg til kolde vintermåneder. Den holdbare jakke har et elegant udseende med en fuld længde på 125 cm, der går et godt stykke ned ad benet. Jakken er lavet af DWR behandlet nylon/polyester med en vandafvisende finish, der giver fuld beskyttelse mod vind og regn. Den har justerbar hætte og inderlomme, der giver ekstra komfort. Også, den sorte farve vil give et professionelt udseende, der er perfekt til hverdag og formelle begivenheder. Canada Goose Mystique Parka vil holde dig beskyttet og varm i de kolde vintermåneder.

Europæiske butikker

EUR €1.575,00
€1.575,00
Talvitakki Canada Goose Mystique Parka - Black - Naiset - S - Partioaitta
EUR €1.575,00
Mystique parka -untuvatakki
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Canada GooseEAN: 0628343840758 Varenummer (SKU): 9613600836493895 Kategori:

Canada Goose Ladies Mystique Parka no-fur, Black

Er du på udkig efter nyt Vinterjakker grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er Canada Goose Ladies Mystique Parka no-fur, Black fra producenten Canada Goose måske det helt rigtige for dig. Med Canada Goose Ladies Mystique Parka no-fur, Black er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Canada Goose Ladies Mystique Parka no-fur, Black i prisklassen fra er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Canada Goose Ladies Mystique Parka no-fur, Black på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

628343840758