Canada Goose Ladies Trillium Parka HD, Graphite

Denne Canada Goose Dame Trillium Parka er en fantastisk parka, der er superb varm og komfortabel. Den er foret med 625 cuin topkvalitet canadisk hvid andedun, der giver ekstra varme. Den har også en høj krave, der er foret med ekstra dun for maksimal komfort og varme. Ydersiden af parkaen har en modstandsdygtig tekstil og er vandtæt. Den har også justerbare elastiske snørebånd, der giver dig mulighed for at tilpasse pasformen. Med Canada Goose’s professionelle kvalitet og holdbarhed, er denne Trillium Parka HD fra Canada Goose et perfekt valg til at holde dig varm og tør gennem vintermånederne.

DKK kr. 13.049,95
Canada Goose Ladies Trillium Parka HD, Graphite
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Canada GooseEAN: 0801688667031 Varenummer (SKU): 9613600204184673 Kategori:

Canada Goose Ladies Trillium Parka HD, Graphite

Er du på udkig efter nyt Vinterjakker grej til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Canada Goose Ladies Trillium Parka HD, Graphite fra brandet Canada Goose måske det helt rette for dig. Med Canada Goose Ladies Trillium Parka HD, Graphite er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Canada Goose Ladies Trillium Parka HD, Graphite i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Canada Goose Ladies Trillium Parka HD, Graphite online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

801688667031