Carinthia – Booties Windstopper 36-40 (Sort)

Booties Windstopper fra Carinthia er det perfekte valg til at holde dine fødder lune og komfortable efter en lang dag ude i naturen. Disse lette hjemmesko er fremstillet af åndbart materiale med støvle-teknologi, der sikrer et højt niveau af åndbarhed og komfort. Med en forstærket sål giver denne bootie dig et stabilt greb på alle overflader, så du kan nyde din tur til fulde. Disse booties er tilgængelige i størrelse 36-40 (Sort).

DKK kr. 899,00
Carinthia - Booties Windstopper 36-40 (Sort)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CarinthiaEAN: 9002647008419 Varenummer (SKU): 8757800199082517 Kategori:

Carinthia – Booties Windstopper 36-40 (Sort)

Leder du efter nyt Soveposer grej til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Carinthia – Booties Windstopper 36-40 (Sort) fra brandet Carinthia måske det helt rette for dig. Med Carinthia – Booties Windstopper 36-40 (Sort) er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Carinthia – Booties Windstopper 36-40 (Sort) i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Carinthia – Booties Windstopper 36-40 (Sort) på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

9002647008419