Carinthia Defence 4 Large Black Multicam

Dette Defence 4 Large Black Multicam fra det østrigske mærke Carinthia er designet til professionelle militærudfordringer. Denne kvalitetssovepose er lavet af varme tre-sæsoners fibersoveposer og er kendetegnet ved sit høje komfortniveau, sin ekstremt lave vægt og kompakte størrelse. Denne sovepose har et perfekt isolerende lag med et højt loft og et forseglet halsdesign, som sikrer at overskuddsvarmen holdes inde. Yderligere er den udstyret med en integreret komfortkapsel, som giver ekstra støtte, og forhindrer at du vågner op i sammenkrøllet stilling. Defence 4 Large Black Multicam er udstyret med et vandafvisende stof, som giver en ekstra fordel for brugere, der er ude i al slags vejr.

DKK kr. 2.499,00
Carinthia Defence 4 Large Black Multicam
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CarinthiaEAN: 1213000828218 Varenummer (SKU): 5776101096140758 Kategori:

Carinthia Defence 4 Large Black Multicam

Er du på udkig efter nyt Soveposer grej til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Carinthia Defence 4 Large Black Multicam fra producenten Carinthia måske det helt rigtige for dig. Med Carinthia Defence 4 Large Black Multicam er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Carinthia Defence 4 Large Black Multicam i prisklassen pris fra er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Carinthia Defence 4 Large Black Multicam på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

1213000828218