Carinthia Defence 4 Medium Black Multicam

Carinthia Defence 4 Medium Black Multicam er den professionelle militærserie for eksperter. Denne varme tre-sæsoners fibersovepose er en af de bedst sælgende soveposer i sin klasse og har et kendetegnende design, der giver optimal komfort og varme. Med sin innovative konstruktion og luksuriøse materialer er Defence 4 Medium Black Multicam den ideelle partner for eventyrere og overlevende, der søger den ultimative beskyttelse mod naturlige elementer.

DKK kr. 2.399,00
Carinthia Defence 4 Medium Black Multicam
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CarinthiaEAN: 1213000828201 Varenummer (SKU): 5776101096140757 Kategori:

Carinthia Defence 4 Medium Black Multicam

Leder du efter nyt Soveposer grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er Carinthia Defence 4 Medium Black Multicam fra brandet Carinthia øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Carinthia Defence 4 Medium Black Multicam er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Carinthia Defence 4 Medium Black Multicam i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Carinthia Defence 4 Medium Black Multicam på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

1213000828201