Carinthia – PRG 2.0 bukser (Grøn) – S

PRG 2.0 bukserne fra Carinthia giver vind- og vandtæt beskyttelse samt optimal åndbarhed. Disse skalbukser har en bevægelsesvenlig og komfortabel pasform med forhøjet talje, forformede knæ, justerbare benmacheter og justerbar elastisk taljebånd, der gør det muligt at justere bukserne til den perfekte pasform. Skalbukserne er ideelle til brug under aktivitet, da de giver dig en optimal kombination af beskyttelse og bevægelsesfrihed. Oplev komforten af PRG 2.0 bukser fra Carinthia!

DKK kr. 3.034,00
Carinthia - PRG 2.0 bukser (Grøn) - S
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Carinthia
EAN: 9002647035101
Varenummer (SKU): 8757800201345230 Kategori:

Carinthia – PRG 2.0 bukser (Grøn) – S

Er du på udkig efter nyt Skalbukser udstyr til den næste udendørs-oplevelse? Så er Carinthia – PRG 2.0 bukser (Grøn) – S fra brandet Carinthia måske det helt rigtige for dig. Med Carinthia – PRG 2.0 bukser (Grøn) – S er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Carinthia – PRG 2.0 bukser (Grøn) – S i prisklassen fra webshop er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Carinthia – PRG 2.0 bukser (Grøn) – S online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

9002647035101