Coghlans – CG Nylon Repair Tape

CG Nylon Repair Tape fra Coghlans er det perfekte valg til at reparere dit telt til 2-4 personer. Tapet er fremstillet af ripstop-nylon og bagsiden er belagt med trykfølsom klæber, der sikrer en stærk og holdbar forsegling. Tapetet er professionelt fremstillet og kan bruges til reparation af teltet, soveposer, liggeunderlag og andet udstyr. Pakken indeholder 4 stk. CG Nylon Repair Tape i assorterede farver, så du kan reparere dit telt med stil.

Coghlans - CG Nylon Repair Tape
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Coghlans
EAN: 056389007116
Varenummer (SKU): 8757800202564053 Kategori:

Coghlans – CG Nylon Repair Tape

Leder du efter nyt Telte til 2-4 personer grej til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Coghlans – CG Nylon Repair Tape fra producenten Coghlans måske det helt rigtige til dig. Med Coghlans – CG Nylon Repair Tape er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Coghlans – CG Nylon Repair Tape i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Coghlans – CG Nylon Repair Tape online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

56389007116