Tilbud

Columbia Fast Trek II Full Zip Fleece Mens, City Grey

Columbia Fast Trek II, en fleecetrøje der både er komfortabel og varm. Den har et klassisk design med Columbias moderne, regulære pasform, der sikrer optimal bevægelsesfrihed og komfort. Trøjen er lavet i en grå farve, der gør det let at matche med resten af dit tøj. Den er nem at rengøre og har en let vægt, så du kan være sikker på, at du altid vil føle dig komfortabel og velklædt med denne fleecetrøje.

DKK kr. 374,00
Columbia Fast Trek™ II Full Zip Fleece
5
DKK kr. 419,95
kr. 599,95
Columbia Fast Trek II Full Zip Fleece Mens, City Grey
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Columbia SportswearEAN: 193553188230 Varenummer (SKU): 9613600353716588 Kategori:

Columbia Fast Trek II Full Zip Fleece Mens, City Grey

Er du på udkig efter nyt Fleecetrøjer grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er Columbia Fast Trek II Full Zip Fleece Mens, City Grey fra producenten Columbia Sportswear øjensynligt det helt rette til dig. Med Columbia Fast Trek II Full Zip Fleece Mens, City Grey er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Columbia Fast Trek II Full Zip Fleece Mens, City Grey i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Columbia Fast Trek II Full Zip Fleece Mens, City Grey på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

193553188230