Tilbud

Columbia Fast Trek II Full Zip Fleece Mens, New Olive

Columbia Fast Trek II Full Zip Fleece Mens er en velsiddende og komfortabel fleecetrøje til mænd, der kombinerer god komfort med et moderne og sofistikeret udseende. Den er fremstillet med et højt varme-til-vægt-forhold, der sikrer, at du forbliver varm og tør, selv i de koldeste af vejrforhold. Trøjen er skåret i Columbia’s Modern Classic / Reular Fit, som giver god bevægelsesfrihed uden at trøjen sidder for løst og flagrer. Denne New Olive-fleecetrøje er det perfekte ekstra lag af isolering til kolde ture, så du kan nyde frisk luft og være aktiv hele året rundt.

DKK kr. 419,95
kr. 599,95
Columbia Fast Trek II Full Zip Fleece Mens, New Olive
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Columbia SportswearEAN: 0193553188322 Varenummer (SKU): 9613600645032461 Kategori:

Columbia Fast Trek II Full Zip Fleece Mens, New Olive

Er du på udkig efter nyt Fleecetrøjer grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er Columbia Fast Trek II Full Zip Fleece Mens, New Olive fra brandet Columbia Sportswear måske det helt rigtige til dig. Med Columbia Fast Trek II Full Zip Fleece Mens, New Olive er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Columbia Fast Trek II Full Zip Fleece Mens, New Olive i prisklassen fra webshop er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Columbia Fast Trek II Full Zip Fleece Mens, New Olive på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

193553188322