Tilbud

Columbia Fast Trek II Jacket Womens, Black

Hold varmen og undgå fugt med denne Columbia Fast Trek II Jacket Fleecetrøje til kvinder. Polyesterstoffet er let, isolerende og fugtregulerende, så du kan holde dig komfortabel og tør hele dagen. Fleecetrøjen har en høj krave, som du kan lukke for at holde vinden ude eller lade den falde naturligt over skuldrene. Perfekt til kolde vinterdage!

Nordiske butikker

SEK 519,20 kr
649,00 kr
Columbia Fast Trek™ II Jacket - Fleecetröjor Dam Black XS
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Columbia SportswearEAN: 0886535600416 Varenummer (SKU): 9613600449862991 Kategori:

Columbia Fast Trek II Jacket Womens, Black

Leder du efter nyt Fleecetrøjer udstyr til den næste outdoor-oplevelse? Så er Columbia Fast Trek II Jacket Womens, Black fra producenten Columbia Sportswear øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Columbia Fast Trek II Jacket Womens, Black er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Columbia Fast Trek II Jacket Womens, Black i prisklassen pris fra er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Columbia Fast Trek II Jacket Womens, Black online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

886535600416