Tilbud

Columbia Fast Trek II Jacket Womens, Peach Quartz

Oplev komfort og stil med Columbia Fast Trek II Jacket Womens. Denne klassiske fleecetrøje er lavet af blød polyester mikrofleece, der udover at give varme også er fugttransporterende og hurtigttørrende. Denne fleecetrøje er designet med en feminin Peach Quartz farve og har et løst pasform der giver optimal komfort. Med gennemarbejdede detaljer som en hætte med justerbare snørebånd og elastiske snudekanter, er denne jakke perfekt til både afslappede og mere formelle anledninger. Når du investerer i en Columbia Fast Trek II Jacket Womens, får du en fleecetrøje der holder længe og som vil føles fantastisk mod din hud.

DKK kr. 419,95
kr. 599,95
Columbia Fast Trek II Jacket Womens, Peach Quartz
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Columbia SportswearEAN: 194003888786 Varenummer (SKU): 9613600040867325 Kategori:

Columbia Fast Trek II Jacket Womens, Peach Quartz

Leder du efter nyt Fleecetrøjer grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er Columbia Fast Trek II Jacket Womens, Peach Quartz fra brandet Columbia Sportswear måske det helt rette til dig. Med Columbia Fast Trek II Jacket Womens, Peach Quartz er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Columbia Fast Trek II Jacket Womens, Peach Quartz i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Columbia Fast Trek II Jacket Womens, Peach Quartz på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

194003888786